I snart 40 år har Tom Ivar Stepien solgt det meste til de fleste.

56-åringen fra Lampeland er en ekte kremmer.

En kremmer handler med dem som vil handle, smiler Tom Ivar Stepien.

Veldig mange kjenner Stepien gjennom «Villa Sol og Varme» i Bussedalen, nå «Villa Hytte og Fritid» og «Villa montasje» oppe på Numedalsveien – eller Fløterveien 1 som er den korrekte adressen. Andre kjenner ham som rovviltkontakt for Statens Naturoppsyn og mannen som rykker ut dersom noen har sett ville dyr eller kjørt i hjel en elg eller to. De aller fleste har kjøpt et eller annet av handelsmannen som driver med det aller meste.

En liten tur innom butikken i Fløterveien gir et inntrykk av hva som kan omsettes. Bredden i vareutvalget er enormt – fra snøskutere til ovner, møbler, lamper, verktøy, utedoer, alt av inventar, paviljonger og antikviteter – og det alt mulig annet.
På en plakat inne i lokalet står det også : «Vi påtar oss små og store oppdrag på din hytte: Mindre snekkeroppdrag, murerarbeid, steinarbeid, bytte av takpapp, malerarbeider ute og inne, bytte av dører og vinduer, trefelling, snømåking og opprydding. Og selvfølgelig: – Annet? Bare spør!»

– Vi må jo være fleksible, sier Stepien.

– I tillegg driver vi mye med sikringsarbeid og selvfølgelig solskjerming og montasje – ja, egentlig det meste. Vi er 10-12 ansatte som skal ha jobb hver dag…

Det nyeste tilbudet er utleie av små og store lagerboder – 80 rom i ulik størrelse.
Kjekt å ha litt ekstra plass når du blir skilt og må flytte på hybel.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg