Elkjøp tilbake i Kongsberg etter rekordrask snuoperasjon

Elkjøp-sjef Atle Bakke. Foto: privat
Elkjøp-sjef Atle Bakke. Foto: privat

Etter en drøy måneds pause er Elkjøp på plass igjen i Kongsberg, sterkere enn noen gang. – Vår raskeste butikkbygging noen sinne, sier Elkjøp-sjefen.

Norges ledende elektrokjede kan nesten ikke vente med å returnere til Kongsberg.

– Vi gleder oss utrolig mye! Kongsberg er en viktig by for oss, en by der vi har hatt en veldig god relasjon til kundene våre over flere år, så det blir kjempegøy å åpne igjen etter vår lille pause, sier Elkjøp-sjef Atle Bakke til 3600.no.

Varehuset på Berjasenteret stengte den 4. oktober i år, men Elkjøp så seg raskt mål på å gjøre comeback i Kongsberg før julestria tok til.

Planen var å åpne én butikk før 1. desember, men iveren etter å returnere til Numedalslågens bredd gjorde at ambisjonsnivået ble oppjustert – både med tanke på tidsplan og antall butikker.

– Nå åpner vi ikke bare én butikk men to, begge på Stortorvet! Planen var egentlig å ønske folk velkommen tilbake 1. desember, men vi har snudd oss raskt rundt, jobbet tidlig og sent, og rekker nå å åpne allerede 21. november klokken 07.00. Dermed kan vi ønske folk i Kongsberg velkommen til både en hyggelig julehandel og gode tilbud på Black Friday 25. november, sier Bakke.

Han forteller at kjeden har mottatt veldig mange hyggelige kommentarer etter at butikken på Berjasenteret stengte.

– Jeg legger ikke skjul på at det er veldig hyggelig når folk gir oss direkte tilbakemelding om at de vil ha oss tilbake så fort som mulig. Det er slett ikke hver dag vi som driver butikk får slike beskjeder. Dette har jo da også bidratt til at vi har lagt ekstra ressurser i komme så raskt som mulig på plass i byen igjen, og dette er nok vår raskeste butikkbygging noen sinne, sier elektrosjefen.

Elkjøp har ifølge Bakke opplevd en kjærkommen respons fra næringsliv, jobbsøkere og kunder generelt i den lille tiden kjeden har vært borte.

– Da vi lyste ut stillingene til de nye butikkene raste det inn med søknader fra topp motiverte og entusiastiske kongsbergensere som vil jobbe hos oss. Fasit ble 500 søkere, noe vi er både imponert av og veldig fornøyde med. I tillegg har vi blitt kontaktet av en rekke lokale aktører her i byen som har tilbudt oss attraktive lokaler. Så det lokale engasjementet er det ingenting å si på, avslutter Elkjøp-sjefen Atle Bakke.

3600.no

Se alle innlegg