…gutta i 3600.no tok med 524 hestekrefter til Hardanger for å lage reklamefilm.

I januar produserte vi vår aller første reklamefilm. Det var iskaldt og strålende sol – i løpet av natten hadde det kommet 30 centimeter med nysnø. Det var rett og slett fantastisk vinterstemning i Kongsberg. I løpet av et par hektiske timer la vi en plan, hentet en Toyota RAV4 Hybrid hos Robert Mederud på Funnemark, pakket ned fotoutstyr og drone og reiste til fjells – eller Knuten som det heter.

Etter noen timer med opptak pluss et karbonadesmørbrød med egg på Knutehytta, bar det ned på kontoret for å redigere. I løpet av ettermiddagen var reklamefilmen for RAV4 ferdig og publisert på nett. Filmen ble så bra at Toyota Norge ville kjøpe den av oss og bruke den på intern-TVen hos alle Toyotaforhandlerne i Norge. Der har den surret og gått i hele vinter – det er vi litt stolte av 🙂

(Filmen fra Knuten kan du se nederst i saken).

En ny plan. Det finnes ikke noe vakrere enn blomstringen i Hardanger i mai. Hva med å lage filmer med Toyotas GT86 – en fantastisk morsom sportsbil – på smale vestlandsveier – med blomstring langs Hardangerfjorden? Hva med Toyota Land Cruiser på vei til Folgefonn Sommerskisenter, med sju – åtte meter høye brøytekanter?

Robert Mederud hos Funnemark: – Kult, kjør på! Dette må vi få til! Bilene står klare!

Se bildene fra turen vår

Da var det bare å vente på yr.no og superværet – det kom, og gutta i 3600.no dro vestover med GT86, Land Cruiser og Avensis over Haukelifjell til Odda – videre til Utne og de smale veiene på vei mot Herand i Jondal kommune. Kanskje Norges fineste veistrekning…

To fantastiske dager med opptak ble til to korte reklamefilmer. Full klaff – enda en gang!

Toyota Norge kjøper begge filmene som skal rulle og gå på forhandlernes intern-TV og i sosiale medier, hele sommeren og høsten.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg