Drømmer du om å bygge nytt hus på Kongsberg?

Salget er i gang og fire tomter er allerede solgt!

Les mer og meld din interesse her.

Kongsberg er i kontinuerlig utvikling og endring – også når det gjelder bomiljøer.

Kampestad er et nytt boligfelt på Raumyr nord, hvor PK Hus AS er boligbygger.

Raumyr har alltid vært – og er – et attraktivt område å etablere seg i. På Kampestad ligger samtlige tomter sydvestvendt og i et lett skrånende terreng. Det betyr at alle som bor her får mye sol og utsikt til Skrim, Kongsberg skisenter, Jonsknuten og oppover Numedal.

Kampestad har et ekstra stort lekeområde for barn i alle aldre, og et oversiktlig nærmiljø som gir deg trygghet. Her kan barna være aktive og leke med jevnaldrende rett utenfor døra. Avstanden til sentrum og offentlig kommunikasjon er kort og med liten stigning.

På vei til og fra jobb har du alt du trenger. I umiddelbar nærhet ligger flere barnehager, og nye Raumyr Barneskole som stod klar høsten 2015. Området grenser til et populært turområde med et godt nettverk av stier til blant annet Numedalslågen, Fauleplass, Langevannstoppen og Kjennerudvannet.

Raumyr Barneskole.
Kampestadlia Barnehage.

– Alle eneboligtomtene i de første byggetrinnene på Kampestad er solgt, nå starter vi salget av 25 nye tomter, forteller Are Bråthen hos PK Hus.

Det er allerede interesse for tomtene og fire er allerede solgt. Ønsker du å bygge hus og sikre deg tomten du vil ha, meld deg på nå med dine ønsker om tomt.

Les mer og meld din interesse her.

Salget av tomtene ved det nye boligfeltet starter 18. oktober.

Fire familier om Kampestad

Alle eneboligtomtene i de første byggetrinnene på Kampestad er solgt og boligfeltet fremstår nå som godt etablert og levende.

Magnus, Therese og Emilie Askeland:
Magnus og Therese, Emilie Askeland. Foto: Irene Lislien

– Den store lekeplassen har blitt et møtepunkt. Barna sykler, spiller ball og leker. Vi er også en gjeng med voksne mannfolk som kjører radiostyrt bil på BMX-banen.

– God plass og skrånende tomter gjør at det føles luftig å bo her. Vi kan enkelt sykle til og fra byen uten lange, bratte bakker. Vi er veldig fornøyde med å ha flyttet hit, forteller Magnus Askeland.

 


Martin Reinslo. Foto: Irene Lislien
Merethe, Eivind og Martin Reinslo:

– Vi har fått det bedre enn forventet. Det er mange barn på samme alder og foreldre i lik livssituasjon i dette området. Det er trygt å sende ungene ut til gode, gjennomtenkte og litt annerledes lekeområder.

– Vi har alltid likt Raumyr og Kampestad fordi det er mye sol, fine turmuligheter og det ligger sentralt. På vei til jobb passerer vi alt vi trenger, sier Merethe Reinslo.

 

 


Ingjerd Sommerstad. Foto: Irene Lislien
Ingjerd, Espen, Synne og Simen Sommerstad:

– Vi bodde tidligere i et rekkehus bygget av PK Hus i nærheten av Kampestad, og trivdes veldig godt i området. Vi ventet lenge på at det skulle bli lagt ut eneboligtomter her.

– Da Kampestadtomtene kom og PK Hus skulle være boligbygger, visste vi at det er trygt å bygge hus med dem. Barna går på Raumyr skole, og entreprenørene legger godt til rette for at skoleveien skal være trygg, forklarer Ingjerd Sommerstad.

 

 


Nina, Silja og Axel Alexander. Foto: Irene Lislien
Nina, Hans Petter, Silja og Axel Alexander:

– Vi ønsket mer plass enn det vi hadde og ville bygge vårt eget hus. Vi kjente ikke til Kampestad, men synes området var kjempefint og hadde gode tomtepriser. Vi har bra utsikt og mye sol.

– Fra Kampestad har vi alt innenfor kort radius: Skogen, barnehage, matbutikk og nybygget barneskole fra høsten 2015, forteller Nina Alexander.

 

 

 

3600.no

Se alle innlegg