– Dette har de gledet seg til i lang tid

Gladjente. Anita storkoste seg på banen. Foto: Hyunjung Kim

Det var smil, glede og masse latter å se i Idrettsparken denne sommerdagen.

Alle foto: Hyunjung Kim

Torsdag 22. juni avholdt ASVO-Kongsberg sin egen idrettsdag ved Idrettsparken i Kongsberg.

Dette er årets høydepunkt og noe arbeidstakerne har gledet seg til i lang tid, understreker Ståle Skau, som er en av veilederne ved ASVO-Kongsberg om dagen da alle samles for å kose seg med lek og moro.

Det forstod vi fort. Her var det bare glade folk å se og latteren lå løst denne sommerdagen.

– Dette er arbeidstakernes dag og alt fokus er på dem. Her får de utfolde seg, gjøre noe annet og det er klart vi syntes det er artig å se den gleden de har, forteller han.

Gjennom 10 ulike poster fikk arbeidstakerne prøve seg på alt fra 400 meter (med og uten tidtagning) og hoppetau til støvelkast og på slutten av dagen, en fotballkamp mellom ASVO-Kongsberg og gjesten som de inviterer hvert år. Da blir det alltid kjempestemning.

Vi inviterer en ny gjest hvert år og i år var det Jobbhuset Hurum/Røyken som var invitert. Dette oppgjøret er stor stas, og selve høydepunktet for mange, forklarer han.

Gladjente. Anita storkoste seg på banen. Foto: Hyunjung Kim

Anita Underun (31) er en av de som har vært med helt siden starten og begeistringen er like stor og ektefølt hvert eneste år.

– Det er kjempegøy! Og så er det veldig ålreit å være her med vennene mine. Det er koselig for miljøet også. Her får vi komme sammen og se de andre. Gjengen min jobber på rådhuset og ser ikke så mye til de andre. Men det får vi her. Det er gøy å møtes! smiler hun og ler høyt.

Daglig leder av Asvo, Jane Midtbø, understreker også gleden dette gir.

– Dette betyr så mye. Bare se den gleden og innsatsen vi er omgitt med. Alle er med på litt og skaper nye relasjoner og kontakter. Det er viktig med slike positive tilbakemeldinger i en travel hverdag. Her samles vi av håp, latter, smil, entusiasme og fellesskapet.

Som premie blir det grilling og kake.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg