Fra en Norgespremiere på hip-hop-portrettet av legenden Tupac, eksplosiv robotaction til kunstnerdrama.

Denne helgen blir det et svært bredt spekter å velge mellom på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her. 

All Eyez on Me

Eksklusiv førpremiere fredag 23. juni. 

All Eyez on me er historien om livet til Tupac Shakur. Artist, poet, skuespiller og revolusjonær.

2Pac har solgt mer enn 80 millioner album over hele verden, noe som gjør ham til en av de mestselgende artistene gjennom tidene. Som sønnen til to «Black Panther»- aktivister ble han fødd inn i en urettferdig verden. Tupacs kamp gav ham hans stemme. En stemme som ble sterkere jo mer motstand han møtte.

Kjøp billetter til All Eyez on Me her. 

Se traileren her:

 

Transformers: The Last Knight

Mark Wahlberg plays Cade Yeager in TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT, from Paramount Pictures.
Premiere 23. juni.

Transformes har kjempet en bitter kamp mot sine fiender, Decepticons, i en årrekke på Jorda. Men Transformers har vært til stede på kloden mye lenger enn vi mennesker har visst om. Optimus Prime har dratt ut på en lang reise ut i rommet for å finne ut mer om sitt opphav. I hans fravær har en krig brutt ut mellom mennesker og Transformers – en konflikt som kan føre til planetens undergang. For å stoppe dette må Cade Yeager (Mark Wahlberg) alliere seg med Bumblebee og Isabela, en ung, foreldreløs jente, og spore opp de som sitter med nøkkelen til å redde Jorda før det er for sent. Et storslått nytt kapittel i Transformers-sagaen med regi av Michael Bay.

Kjøp billetter til Transformers: The Last Knight her. 

Se traileren her:

 

Cezanne & Zola

Cézanne & Zola er et drama om vennskapet og rivaliseringen mellom Cézanne og forfatteren Èmile Zola gjennom 40 år. Foto: Filmweb
Premiere 23. juni.

Historien om 40 års vennskap, rivalisering og gjensidig beundring mellom to av Frankrikes største kunstnere.

40 år med gjensidig beundring, kunstneriske konkurranser og et evig vennskap.

Som tenåringer delte de alt sammen – glede, lek, frykt, ambisjoner og drømmer. Paul Cezanne kom fra en rik familie, mens Emile Zola var fra fattige kår, men det forandret ingenting. Sammen forlot de Aix en-Provence til fordel for Paris – Montmartre og Batignolles. Der levde de et bohemliv bestående av kvinner, absint og kultur. Men deres liv tok forskjellige veier: Nå er Emile en fremgangsrik forfatter, men anerkjennelsen lar stadig vente på seg for Pauls impresjonistiske malerier.

Guillame Canet (Tell No One, The Program) og Guillame Gallienne (Marie Antoinette, Yves Saint Laurent) spiller de to franske kulturlegendene, forfatteren Émile Zola och maleren Paul Cézanne, i dette herlige 1800-tallsdramaet.

Kjøp billetter til Cezanne & Zola her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg