Dumbo og Happy Ending er her.

Sjekk hele kinoprogrammet her. 

Dumbo

Premiere 29. mars. Familiefilm 1 t. 51 min. 9 år

Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly!

Sirkusdirektøren Max Medici (Danny DeVito) gir ansvaret for en nyfødt elefant, med så store ører at han blir gjort til latter, til den tidligere stjernen Holt Farrier (Colin Farrell) og hans barn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins). Men når de oppdager at Dumbo kan fly når sirkusets popularitet nye høyder og tiltrekker seg oppmerksomheten til den overbevisende forretningsmannen V.A. Vandevere (Michael Keaton). Han verver den særegne elefanten til sin nye og fantastisk fornøyelsespark Dreamland. Dumbo svever til høyt sammen med den sjarmerende og spektakulære akrobaten, Colette Marchant (Eva Green), helt til Holt oppdager at under overflaten på Dreamland skjuler det segmørke hemmeligheter.

Regissert av Tim Burton («Alice in Wonderland», «Charlie and the Chocolate Factory») med manuskript av Ehren Kruger («Ophelia», «Dream House») og produsert av Justin Springer («TRON: Legacy»), Kruger , Katterli Frauenfelder, og Derek Frey («Frøken Peregrine’s Home for Peculiar Children», «Frankenweenie»), flyr Dumbo inn i landets kinoer 29. mars 2019.

Kjøp billetter til Dumbo her. 

Sjekk traileren her:

Happy Ending

Premiere 29. mars. Komedie / Drama 1 t. 36 min. 18 år

Sett av 200 000 på kino i Danmark! Terningkast 5 av KinoMagasinet og Cinema!
Er det for sent å drømme om å starte på ny, når man er blitt pensjonist?

«Hella Joofs Happy Ending er en enkel film og til tider veldig forutsigbar, men det veies opp av solide skuespillere som løfter et enkel historie til en fornøyelig komedie – et lystspill av god gammel kaliber.» Cinema (5).

«Hella Joof har med Happy Ending regissert en godt gjennomført film som er både realistisk og humoristisk hele veien.» KinoMagasinet (5).

«Sjarmerende feelgood for godt voksne» Sørensens Filmservice.

Den danske komedie ‘Happy Ending’ følger Helle, som gleder seg til pensjonisttilværelsen med sin mann Peter.

Hun har planlagt det hele, nå skal de endelig reise og nyte sitt otium. Peter er dog ikke helt med på planen, etter hans siste arbeidsdag har han nemlig investert i et vinfirma, og er nå klar til å bli vinimportør.

50 års ekteskap går i stykker, og det aldrende par skal nå til å finne seg selv hver for seg. Singellivet byr på både nye problemer, men også muligheter. Men det store spørsmål er, er det for sent å drømme og starte forfra, selv om man er over pensjonsalderen?

I instruktørstolen sitter Hella Joof, som sist sto bak den populære danske komedien All Inclusive, og i hovedrollene ses to danske koryfeer i skikkelse av Birthe Neumann og Kurt Ravn.

Kjøp billetter til Happy Ending her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg