Fra fiktive eventyr i Emjoienes verden, til «virkelige» eventyr med hvitvasking, smugling og spenning – dette er bare noe av hva Krona Kino kan by på denne helgen.

Se hele kinoprogrammet her. 

Emojifilmen

Premiere 25.8.2017

Slipp følelsene fri. Foto: Filmweb

Sony Animasjon tar oss med inn i Emoji-ines univers – inne i telefonen, der de alle bor, lever og arbeider.

Alle har en oppgave hver. En ting de gjør. En ting de står for – akkurat slik vi kjenner våre Emojis. Her møter de utfordringer på vegne av sin mobil-eier, i kjærlighetens navn.
Det bys på et realt latterkick for store og små animasjons-elskere med kjappe replikker, glimt i øyet og spenning.

Kjøp billetter til Emojifilmen her. 

Se traileren her:

 

American Made

Premiere 25.8.2017

The sky is never the limit. Foto: Filmweb
American Made

«The sky is never the limit»

Tom Cruise er tilbake, og det i pilot form – slik vi kanskje kjenner han best i fra klassikeren Top Gun. Dog ikke en glamorøs jagerpilot denne gangen, men som flykaptein i den biografiske filmen; American Made – om Barry Seal, en av 1980-tallets store narkosmuglere.

Dette er en film som byr på våpen, hvitvasking, cash, spenning og ikke minst narkotika virksomhet  – så spenn deg fast for real action fra virkeligheten.

Barry Seal arbeidet for CIA mot den økende kommunist trusselen i mellom amerika. Han blir innblandet i det Medellin Cartel – et narko kartell som styres av blant annet notoriske Pablo Escobar og George Jung. George Jungs`s historie ble filmatisert i filmen; Blow, med Johnny Depp og Phenlopi Cruz i hovedrollen, så om denne falt i smak har du en godbit fremfor deg denne helgen med American Made på Krona Kino!

Kjøp billetter til American Made her.

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg