En av helgens filmpremierer på Krona Kino er kanskje en av årets hotteste Oscarkandidater.

Denne helgen kan du endelig se Joaquin Phoenix i rollen som jokeren i det filmen har premiere på Krona Kino.

Joker

Premiere 4. oktober. Krim / Drama / Thriller 2 t. 2 min. 15 år

Ta på deg et smil.

Regissør Todd Phillips (The Hangover) har skapt en original, frittstående historie som ikke er sett på det store lerretet før.

Arthur Fleck, vakkert portrettert av Joaquin Phoenix, er av en mann som kjemper for å finne veien i Gothams polariserte samfunn. Han jobber som klovn om dagen, og stand-up-komiker om natten… men spøken er alltid på hans bekostning.

Fanget i en eksistens mellom apati og grusomhet, tar Arthur en beslutning som fører til en kjedereaksjon av eskalerende hendelser i denne karakterstudien av «The Joker».

Vi siterer NRK Filmpolitiet: «Den viktigste årsaken til at «Joker» vil stå igjen som en av årets beste filmer er likevel Joaquin Phoenix, som aldri har spilt bedre.

Denne psykorollen kommer til å være pensum for alle som skal spille slike figurer i lang tid fremover, og Phoenix kan bare begynne å forberede seg på Oscar-talen. Han kan komme til å få bruk for den!»

For ikke lenge siden vant filmen Venice Filmfestivalens gjeveste pris: Golden Lion.

Kjøp billetter til Joker her. 

Sjekk traileren her:

 

Villmarksbarna

Premiere 4. oktober. Norsk / Eventyr / Dokumentar / Familiefilm 1 t. 22 min. Tillatt for alle

‘Villmarksbarna’, kjent fra NRK, og familien reiser inn i Grønlands ville, unike, arktiske natur.

Familien Krempig er villmarkinger på sin hals. Derfor har også barna opplevd mer natur og sett mer av den norske fauna enn folk flest. Vi følger familiens reise inn i det nordvestlige Grønland. Hvilke opplevelser turen vil by på, er det ikke gitt å si. Grønlands villmark og inuittenes fangstkultur byr på spenning, utfordringer og mange nye erfaringer.

Kjøp billetter til Villmarksbarna her. 

Sjekk traileren her:

 

Den vesle vampyren

Premiere 4. oktober. Animasjon / Familiefilm / Barnefilm 1 t. 23 min. 6 år

Vampyrer er stort sett snille, til tider klønete, og mest av alt veldig, veldig menneskelige det synes i hvert fall Anton. Gled dere!

Antons foreldre tror først at vampyrbarn er ekte barn som liker å kle seg ut, men om nettene blir Anton tatt med på utallige luftige utflukter av hans gode vampyrvenn og får ta del i livet som nettopp vampyr. Anton er bare 9 år, men digger skrekkfilmer og nifse bøker, så derfor faller jo dette helt naturlig for han. Ting tar derimot uventede vendinger når vampyrjegeren Ravnulf får ferten av at det er vampyrer i nærområdet..

«Den Vesle Vampyren», er bygget på den berømte barnebokserien på hele 12 bøker med samme navn. Filmen handler om vennskapet mellom gutten Anton, den vesle vampyren Rudolf, og hans lillesøster Anna.

Kjøp billetter til Den vesle vampyren her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg