Krona Kino inviterer til førpremieren på Drømmeparken og mye mer.

Den siste gentleman, On the Basis of Sex, Pet Sematary, Shazam! og ikke minst Drømmeparken kommer på kino den 5. april.

Se hele kinoprogrammet her. 

Drømmeparken

Premiere 5. april. Animasjon / Familiefilm 1 t. 25 min. 6 år

En magisk fornøyelsespark der alle drømmer blir virkelighet. Marcus & Martinus er blant de norske stemmene.

June er en kreativ, liten jente, som sammen med moren har skapt en hel fantasiverden kalt Drømmeparken. Når moren blir syk, oppdager June at Drømmeparken faktisk eksisterer. Men den holder på å forfalle, og det er bare June som kan redde den. Morsom og flott animasjonsfilm for hele familien.

Nordens største popduo, Marcus & Martinus, leder an det norske stemmecastet.

Kjøp billetter til Drømmeparken her. 

Sjekk traileren her:

Shazam

Premiere 5. april. Action / Fantasy / Sci-Fi 2 t. 11 min. 9 år

Hvis du vil redde verden – si det magiske ordet!

Vi har alle en superhelt inni oss, det skal bare litt magi til for å få den ut. I Billy Batsons tilfelle skjer det ved å rope et ord – SHAZAM! Den 14 år gamle gatesmarte fostergutten kan bli til den voksne superhelten Shazam, takket være en gammel trollmann. Shazam nyter den voksne versjonen av seg selv ved å gjøre det alle tenåringer ville ha gjort med superkrefter: ha det gøy med dem! Kan han fly? Har han røntgensyn? Kan han skyte ut lyn fra hendene (ja!)? Kan han skulke skolen?

Med et barns ubekymrede oppførsel og ved hjelp av kamerat og superheltentusiast Freddy drar Shazam ut for å teste evnene sine. Men han må mestre dem raskt for å klare å bekjempe de ondskapsfulle destruktive kreftene som blir styrt av dr. Thaddeus Sivana, som også er ute etter å kontrollere kreftene til Shazam.

Kjøp billetter til Shazam her. 

Sjekk traileren her:

Pet Sematary

Premiere 5. april. Skrekkfilm 1 t. 40 min. 15 år

Nyinnspilling av Stephens King’s grøsserklassiker, Pet Sematary.

Louis Creed og konen, Rachel, flytter til et hus i landlige omgivelser sammen med sine to små barn, Gage og Ellie. Ryktene går om en mystisk kirkegård i nærheten der barna begraver sine kjæledyr. Og noen ganger har dyrene vendt tilbake fra de døde. Når familiens egen katt, Church, dør i en ulykke, begraver Louis ham på dyrekirkegården. Men det som kommer tilbake er noe langt mer grufullt enn de kan forestille seg. Basert på den kanskje mest skremmende boken til grøsserforfatteren Stephen King, mannen bak It og Ondskapens hotell.

Kjøp billetter til Pet Sematary her. 

Sjekk traileren her:

On the Basis of Sex

Premiere 5. april. Biografi / Drama 2 t. Tillatt for alle

On the Basis of Sex er en rørende og livlig film, inspirert av den sanne historien om høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones) og hennes kamp for likestilling i USA.

Filmen fokuserer på startfasen i hennes kamp, og vi møter den unge Ruth, en nybakt mor og advokat som kjemper seg frem i et mannsdominert miljø. Når Ruth tar en banebrytende sak sammen med sin ektemann Marty (Armie Hammer), vet hun at denne saken kan forandre måten retten og USA ser på kjønnsdiskriminering for alltid.

Filmen formidler også den dype kjærligheten mellom Ruth og Marty – et vellykket partnerskap, både personlig og profesjonelt.

Kjøp billetter til On the Basis of Sex her. 

Sjekk traileren her:

Den fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et IKEA-skap

Premiere 5. april. Komedie / Drama / Familiefilm 1 t. 36 min. 9 år

Vinner av Gledesspreder-prisen under filmfestivalen i Haugesund.

Aja har levd hele livet i Mumbai. Han opptrer på gatene, svindler turister og folk tror at han har spesielle magiske krefter. Når moren hans dør drar han til Paris for å finne sin far, med en falsk 100 euro-seddel i lomma. Det første målet er den svenske møbelbutikken IKEA, som han drømte om å besøke fra han var liten.

Her han møter Marie, som han forelsker seg hodestups i. Aja opplever utrolige eventyr på sin reise rundt om i verden – opprinnelig i et IKEA-skap, deretter blant annet i en Louis Vuitton-koffert, i en varmluftsballong til Tripoli og i en flyktningleir i Libya.

På veien treffer han den sudanske flyktningen Assefa i en lastebil, og et varig vennskap etableres. Men Aja gir ikke opp håpet om å komme tilbake til Paris og bli gjenforent med sin elskede Marie.

Den fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et IKEA-skap er basert på den bestselgende boka av Romain Puértolas.

Kjøp billetter til Den fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et IKEA-skap  her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg