Dette er for din skyld

Takket være denne fyren og folka hans, får du ly fra kalde gufs på Knutepunktet.

I 1999 ble det bestemt at stasjonsområdet i Kongsberg skulle fornyes og fem år senere stod Knutepunktet ferdig.

For ikke så lenge siden fikk buss-skurene og bybildet enda en oppgradering – og det var Glassmester1 i Kongsberg som gjorde jobben, en jobb som både gikk raskt og rimelig.

Det var Kongsberg Prosjektervice som tok kontakt i fjor høst og etter 4 uker var vi ferdige, forteller glassmester Jørgen Hem, daglig leder av Simon Hogstad AS stolt.

Det skal en del glass til for å sørge for at du og jeg kan sitte lunt og trygt mens vi venter på bussen.

jorgen
Fornøyd glassmester. Foto: Bjørn Isaksen, 3600

– Det ble mye glass. Vi brukte vel en 70-80 store glass rundt i skurene og til sammen ble det rundt 100 kvadratmeter, forklarer Hem.

Men det var ikke antallet eller størrelsen som var den største utfordringen underveis.

Det var været, røper  Jørgen.

Snøen kom den dagen vi skulle begynne og det var ikke snakk om bare noen millimeter. Det kom masse snø. Men vi klarte det fint og fullførte jobben med glans, legger han til.

I midten av november/begynnelsen av desember var det hele ferdig og glassmesteren ser tilbake på prosjektet med stolte smil.

Jeg syntes det ble et veldig bra resultat. Og så er vi ganske stolte av å kunne bidra til at folk får ly fra vær og vind.

I tillegg var det jo et stort og viktig prosjekt midt i sentrum av Kongsberg og det er spennende å få kunne være med på, avslutter glassmesteren.

Glassmester 1 Simon Hogstad AS er en komplett leverandør av glass. De samarbeider godt med snekkere og fast innleide montører for større oppdrag bl.a. med solskjerming og aluminium. De er opptatt av å levere god kvalitet og det er viktig for oss å opparbeide et godt tillitsforhold til våre kunder.

For mer informasjon, besøk: Glassmester1 Kongsberg her. 

skur1HEM
Foto: Bjørn Isaksen, 3600
15896276_1796586440603256_4604690006848980413_o
Foto: Bjørn Isaksen, 3600
skur3HEM
Foto: Bjørn Isaksen, 3600
skur4HEM
Foto: Bjørn Isaksen, 3600

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg