– Dette blir moro!

Ferske Spellemannsvinnere inntar EnergiMølla!

Om du ikke har lagt planer i helgen, vil vi minne om at EnergiMølla tar i mot de ferske Spellemannsvinnerene, «Sløtface» på fredag.

Det skal ikke stå på slagkraft og attitude fra Sløtface, der de spiller rock med referanser og innslag mot punkscenen. De er en av de store «up and coming» bandene i Norge nå om dagen, og jammen stakk de av med Spellemannsprisen i sjangeren Rock i helgen.

Til fredag står de igjen på scenen i EnergiMølla. Dette vil du ikke gå glipp av!

Booket før alle andre

Yngvild Kristensen er bookingansvarlig på EnergiMølla, og bobler over av stolthet og entusiasme da hun skal fortelle om fredagens konsert.

– Vi booket Sløtface i fjor høst, før ballen begynte å rulle. Nå blir de booket til de største festivalene i Norge, og gjør rent bord i utlandet! Dette blir moro! smiler Yngvild begeistret og fortsetter like ivrig:

– Det er ikke så ofte at det skjer, og det er veldig gøy å få se utviklingen til band på denne måten. De har en hysterisk bra merittliste bak seg, og er virkelig på vei oppover, og det er en glede å få de tilbake hos oss!

– Jeg vil også legge til at det er fantastisk gøy å se en kvinnelige artist som vokalisten Haley Shea hevde seg slik hun gjør, forteller Yngvild stolt.

«De har en hysterisk bra merittliste bak seg, og er virkelig på vei oppover»

Litt fakta 

Sløtface er et norsk rockeband fra Stavanger som startet i 2012. Etter å ha gitt ut fire EP-er ga de i september 2017 ut debutalbumet Try Not to Freak Out på Propeller Recordings. For albumet vant de Spellemannprisen 2017 i klassen rock.

Det er en kjensgjerning at musikk og politiske standpunkt står tett, og Sløtface er intet unntak, for det er ikke bare på scenen de har utmerket seg. De fikk nemlig en gjev nominasjon i bladet Kerrang!

Nominasjonen kom på vegne av deres politiske engasjement i musikkvideoen Sponge State, der de støtter Natur og Ungdom i en protest. Det kan du lese mer om her.

Men for de som vil nyte en kveld i rockens navn i Kongsberg er det bare å holde av fredagen.

Dørene åpner klokken 20.00, førstkommende fredag 2 mars.
Billetter kan du kjøpe her!

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg