Få en smakebit av SiLyA and the Sailors før de underholder Kongsberg igjen, her.

Over 1 million seere fikk med seg finalen av Stjernekamp på NRK1 i 2013, hvor Silje Nymoen aka SiLyA gikk seirende ut! Med sine energiske opptredener og sprudlende personlighet har hun fått en stor fanskare hos det norske publikum.

SiLyA omtales som en kruttønne på scenen og en av Norges fremste og mest spennende artister. Her i Kongsberg har hun holdt flere konserter på Energimølla, senest nå i mars, 2017, – til publikums elleville begeistring.

Onsdag 5. juli, 2017, gjester hun Gamle Norge under Jazzfestivalen og sammen med et utvalg håndplukkede musikere, The Sailors, fra både USA og Norge, er det duket for et virkelig fyrverkeri på scenen den kvelden.

Bandet som blander motown-soul, funk og rock til en uimotståelig musikalsk gryte, sparer ikke på noe, så dette blir nok en rå start på onsdagskvelden for mange.

Se og hør «Lift me Up» her. 

 

DEL

Jeg er redaktør og journalist for 3600.no.

Bak meg har jeg 8,5 år høyere utdanning, 7 år som nettjournalist/ansvarlig og prosjektsjef i Aller Media, 4 år som websjef i to av Norges største møbelkjeder, 20 år med Karate og nesten 10 med innebandy. (For eksempel).