Kinosjefen selv stilte i kostyme – og en 40-åring fikk denne gedigne overraskelsen.

Onsdag 14. desember er en dag fansen har ventet lenge på. Det er nemlig dagen det er duket for premieren på Rogue One: A Star Wars Story i Norge.

Lenge før klokken 10 hadde de første dukket opp og spenningsnivået var allerede høyt på vei inn i hovedsalen på Krona Kino i Kongsberg.

For en ekte fan, er dette julaften og nyttårsaften på én gang, og da det hele var over, applauderte salen i begeistring og superlativene blomstret utenfor.

– Den beste av de alle! skryter Kristoffer Olsen (19) til 3600.no.

Annie og Agnes var ikke i tvil om hva de syntes om den nye Star Wars-filmen. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no
Annie og Agnes var ikke i tvil om hva de syntes om den nye Star Wars-filmen. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

– Jeg er så hypa, forklarer Annie Sørvig (19) ivrig om følelsen hun satt igjen med og venninnen Agnes Brun Haram (19) er helt enig.

Og så var det så bra at de kom tilbake til stemningen i forgjengerne [de originale filmene som kom på 70- og 80-tallet, red. amn.], legger de til.

Saken fortsetter under bildet

jostein
Strålende fornøyd. Det var ikke en hvilken som helst gave, denne 40-åringen fikk. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

En hel kinosal i 40-års gave.

Jostein Løvsletten (40) fikk kanskje tidenes overraskelse da han midnatt til bursdagen sin den 4. september, 2016, fikk vite at hans nybakte kone, Siw Torsteinsen, hadde leid en hel sal for premieren til nettopp Rogue One.

 Jeg har verdens beste kone! skryter han til 3600.no før filmen startet.

Det var en spent Star Wars-fan som gledet seg til filmen og de høye forventningene ble innfridd.

– Dette var en veldig bra film. Tett opp mot en sekser, forteller Jostein, som fikk se de første Star Wars-filmene før de offisielt kom til Norge og har vært fan siden 80-tallet.

Uten å røpe for mye av handlingen, er vi saktens helt enige.

Se traileren nederst i saken. 

21
Offisiell plakat. Foto: Filmweb

Spenning, action og eventyr. 

Handlingen i filmen finner sted mellom Star Wars Episode III: Sithene tar hevn og Star Wars Episode IV: Et Nytt Håp og fokuserer på en gruppe opprørere som skal forsøke å stjele planene for Dødsstjernen.

Med Gareth Edwards bak regissørstolen er filmen en spinoff i Star Warsuniverset med helt nye skuespillere og karakterer i forsetet. Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen og Alan Tudyk er blant de som ble håndplukket for de nye rollene…

…og alle leverte. Til de grader!

Trykk her for å sikre deg billetter

kinosjefen
Kinosjef, Even Thunes Jensen, stilte i Stormtrooperdrakt på premieren. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

Se traileren her

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg