De skal dele gleden fra Barnivalen med oss

Allerede i full gang. Foto: Anniken Tangerud

Barnivalredaksjonen er klare.

I år som i fjor, er vi i 3600.no så heldige at vi samarbeider med den dyktige gjengen fra Barnivalredaksjonen.

Smått og stort fra den lille festivalen i festivalen, hvor barna er i sentrum, skal vi dele med våre lesere på Instagram, Facebook og her på nettsiden.

Les også: – Vi er klare!

Årets Barnivalredaksjon består av Thelma Aas (15), Norah Simonsen (15) og Agnes Mesna Helliksen (13), og de blir ledet av Ingrid Støa Skrede (17).

Sammen skal de styre Barnivalens sosiale medier; Snapchat, Instagram og Facebook. Både Ingrid, Thelma og Norah har vært med i barnivalredaksjonen før, men Agnes er ny i år.

Hva var mest gøy i fjor?

– I fjor var det mest gøy å møte de store artistene som kom til Kongsberg i fjor, sier Thelma og Norah.

Ingrid var ansvarlig for Kongsberg Jazzfestivals snapchat i 2017, og synes det var best å samarbeide og bli kjent med mange dyktige mennesker.

Hva tror dere blir mest gøy i år?

– Vi tror det blir veldig gøy å jobbe med snille og glade barn hver dag! Barnivalen består av veldig mye latter og glede, og det er det vi også vil prøve å fremme på de sosiale mediene vi bruker aktivt.

Innimellom kan det hende de lager noen saker til oss her på 3600.no også. Så følg med!

Om Barnivalen. 

Barnivalen, Kongsberg Jazzfestival sin  «festival i festivalen», er en festival for, av og med barn og unge som skal stimulere til kreativ utfoldelse. I et eget festivalområde i Magasinparken, vil aktivitetene, konsertene og arrangementene være tilrettelagt for hele familien. Her handler det ikke nødvendigvis om jazz, men å stimulere barns kreative utfoldelse.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg