Her er ukens filmpremierer på Krona Kino.

Ad Astra

Premiere 20. september. Sci-Fi / Thriller 2 t. 2 min. 12 år

«An Interstellar Masterpiece» – Indiewire

Astronauten Roy McBride (Brad Pitt) reiser gjennom solsystemet til det ytre rom for å finne sin savnede far og løse et mysterium som truer vår planets overlevelse. Hans reise vil avsløre hemmeligheter som utfordrer naturen til menneskets eksistens og vår plass i kosmos.

Kjøp billetter til Ad Astra her. 

Sjekk traileren her:

Rambo V: Last Blood

Premiere 20. september. Action / Krigsfilm 1 t. 40 min. 15 år

Everyone has one more fight in them.

Sylvester Stallone tilbake som en av de største actionheltene gjennom tidene, John Rambo. Nå må Rambo konfrontere sin fortid, og hente frem sine brutale kampferdigheter for å få sin hevn i dette siste oppdraget.

RAMBO: LAST BLOOD sender Rambo på en dødelig hevnreise og markerer det siste kapittelet i denne legendariske serien.

Kjøp billetter til Rambo V: Last Blood her. 

Sjekk traileren her:

 

Dora og den gyldne byen

Premiere 20. september. 6 år

Oppdagelseslystne Dora har blitt tenåring og begynner på en skole i byen. Selv om hun har tilbrakt hele oppveksten i jungelen med ville dyr, er det ingenting mot utfordringene som venter på high school. Men når foreldrene hennes kidnappes, må hun og noen av hennes nye venner fra byen legge ut på et nytt jungeleventyr for å redde dem.

Foreldrene vet nemlig hvor den hemmelige inkaskatten befinner seg, og mange er ute etter å finne den. Dora og den gyldne byen er et underholdende actioneventyr i Indiana Jones-stil blandet med mye morsom humor.

Hovedrollen som Dora spilles av stjerneskuddet og artisten, Isabela Moner, kjent fra blant annet Transformers og Instant Family.

Kjøp billetter til Dora og den gyldne byen her. 

Sjekk traileren her:

 

Yomeddine

Premiere 20. september. Eventyr / Komedie / Drama 1 t. 37 min. 6 år

Feel good roadmovie fra den egyptiske ørkenen.

Beshay – en mann kurert for spedalskhet- har aldri forlatt lepra kolonien i den Egyptiske ørkenen der han har bodd siden barndommen. Etter konas død, bestemmer han seg endelig for å dra på leting etter røttene sine.

Med sine få eiendeler stroppet fast i en eselkjerre, drar han ut på tur. Han får raskt følge av Obama, en foreldreløs nubier. Sammen krysser de Egypt og konfronterer verden med all dens sorg, vanskeligheter og gledelige øyeblikk i jakten på familie og et sted å høre til.

Kjøp billetter til Yomeddine her. 

Sjekk traileren her:

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg