Dette bør du unne bilen din i vinter

Kongsberg Bilpleiesenter har en løsning bilen din fortjener.

Vinteren i Norge kan være ganske så tøff mot bilen din. Med veisalt, steinsprut is og avfettingsmidler i vaskehallen, utsettes lakken din for store påkjennelser.

Tekst: Geir A. Bakka og Anniken Tangerud 

Resultatet blir at lakken oksideres og mattes over tid og avdekker metallet under og gjør bilen sårbar for rust.

Men det finnes muligheter og hos Kongsberg Bilpleiesenter, får du en løsning som gjør overflaten på bilen din ekstremt motstandsdyktig mot slitasje.

Kongsberg Bilpleiesenter er den eneste bilpleieleverandøren i byen med sertifisering for Nanolex og Meguiars-produkter.

Noe Håvard Bekjorden, ansvarlig for Nanolex i Buskerud-området, og Øyvind Strandbråten, hos Meguiars Norge, kan bekrefte.

Nanolex er et tysk selskap som har drevet med nanoteknologi i ti år. De er svært opptatte av å levere produkter som oppfyller de strenge kravene EU setter og produktene inneholder ingen kjente skadelige stoffer i motsetning til mange billigprodukter som ofte inneholder blant annet fluorider som er svært skadelig for arbeidere og miljøet.

– En sentral del i kvalitetssjekken er at produktene Nanolex leverer må påføres kjøretøyet på en spesifikk måte. Gjør man dette feil vil produktet ikke virke på den måten det skal og behandlingen kan være bortkastet, understreker Håvard Bekjorden til 3600.no.

Derfor har de ansatte hos Kongsberg Bilpleiesenter blitt kurset i henhold til de kvalitetskravene Nanolex har.

Saken fortsetter under bildet. 
Tar vare på bilen din. Fra venstre Håvard Bekjorden, Josef Mohammadi og Øyvind Strandbråten. Foto: Geir Bakka

– Både den norske importøren og Nanolex er påpasselige med å ikke levere produktene til useriøse aktører, understreker Håvard.

Kvalitet i alle ledd og fornøyde kunder er uhyre viktig for daglig leder, Josef Mohammadi. Det er derfor han har valgt Nanolex.

Les også: – Jeg legger stoltheten ned i arbeidet mitt.

– Fordelene med å behandle bilen med Nanolex er enkelt forklart at lakken til bilen vil tåle ytre påkjenninger som forurensning, sollys, såpe, avfetting og veisalt, langt bedre. Ved normal bruk og vedlikehold av kjøretøy behandlet med Nanolex vil behandlingen vare i opp til tre år, forklarer Håvard.

– Med våre Nanolex produkter går vi hardt inn for å kunne gi deg noe av det beste innen totalbeskyttelse av bilen din – både når det gjelder varighet, effekt og performance, avslutter han.

Vil du vite mer og unne bilen din en gave i vinter? Besøk nettsidene til Kongsberg Bilpleiesenter her. 

 

3600.no

Se alle innlegg