– Det er veldig trist, men vi får det ikke til å gå rundt

Gry Pedersen. Foto: BJørn Isaksen
Gry Pedersen. Foto: BJørn Isaksen

– Vi har brukt mye penger og gjort det vi makter for å holde liv i butikken, men nå går det ikke lenger, sier Gry Pedersen.

Bøhmer TV og Satelittservice stenger dørene for godt. År med underskudd og troen på at folk i Kongsberg gjerne ville ha en liten radio- og TV-butikk med personlig service er over. Nå er det opphørssalg i lokalene på Nytorget.

Les også: Hvor ble det egentlig av Bøhmer’n

– Jeg synes det er forferdelig trist, sier Pedersen.
– Men vi klarer ikke å snu trenden. Kundegrunnlaget er snart borte og vi må derfor stenge dørene. Bare siden nyttår har forholdene blitt dramatisk forverret. Omsetningen har stupt, og vi må innse at Bøhmer’n snart er historie, sier Pedersen.

Vi må innse at Bøhmer’n snart er historie

Opphørssalg
Dårlige nyheter for mange betyr muligheter for andre. Nå selges alle varer i butikken ut med minimum 30% rabatt – på allerede gode priser. Enkelte ting har hele 80% avslag.

– Vi har høykvalitets varer som skal ut. TVer for de svært kresne, HighEnd-lyd for entusiastene og hvitevarer i toppklassen. Her det mange som kan gjøre et skikkelig kupp. 

– Vi får håpe at kundene kjenner sin besøkelsestid og sikrer seg godbitene. Det er førstemann til mølla, avslutter Gry Pedersen.

NB! Vekter og Alarmservice vil fortsette sin virksomhet som før og tilbyr alarm, vakthold og alt innen sikkerhetsprodukter. Fra 1. januar 2017 finner dere oss i våre gamle lokaler i Peckelsgate 4.

3600.no

Se alle innlegg