– Blomster som skaper glede!

I over 25 år har Nufseriet Blomster levert blomster til arrangementer, private og bedrifter i Kongsberg og omegn.

– Det er mye som har forandret seg siden begynnelsen og vi merker at trender påvirker oss på både godt og vondt, forteller daglig leder Torild Tveito.

For litt over ett år siden flyttet Nufseriet inn i nye lokaler på Berjasenteret.
– Nå har vi fått det akkurat som vi vil. Vi har flyttet inn i nye, flotte lokaler og er klare til å pushe videre! Smiler Tveito.
– Det tar litt tid før alle får med seg at vi holder til i nye lokaler. Noen har trudd at vi har lagt ned men det har vi altså ikke.

Har over 20 års erfaring.
– Vi er tre voksne damer, alle med over 20 år erfaring innenfor faget – alle er genuint interesserte i blomster. Vi har buketter til ulike anledninger, som bryllup, konfirmasjon, bursdag, begravelse og firmafest. For oss er det viktig å hjelpe med helheten av blomstene, slik at det blir presentert bra. Vi veit hva som passer sammen og hvordan det skal fremstilles, forteller Torild.

– Vi er også opptatt av å ha dyktige lærlinger, da det er disse som er fremtiden i faget. Det er godt å vite at det også finnes dyktige fagfolk fremover.

Mange tror at faghandelen er dyrere enn å kjøpe blomstene i for eksempel en matbutikk.
– Veldig mange forventer at en fagforhandler er dyrere en matvarebutikker og lignende. Dette stemmer ikke. Prisene er på det samme nivået – pluss at vi tilbyr gratis snitting og innpakking, informerer Tveito.

Det har blitt mer vanlig å handle blomster på nettet i løpet av de siste årene.
– Vi ønsker å være oppdaterte på alle dagens trender, både innenfor blomsterverdenen og generelt i samfunnet. Vi er en del av Interflora og på vår nettside kan du bestille blomster til alle anledninger for så å plukke de opp i butikken eller få dem levert på døren.

Damene leverer selv blomster hjemme hos folk, og synes dette er en givende del av jobben.
– Når vi leverer blomster på døren er det mange som blir sjokkerte og nesten ikke trur at vi er på rett adresse. Det er veldig gøy å være en del av gleden som vedkommende føler – og vi blir gladere selv, sier Tveito.

Nufseriet har dyktige medarbeidere som markerer seg nasjonalt.
– En av våre ansatte, Eldrid, er buskerudmester i blomsterdekor. Til sommeren stiller hun også i NM. Dette viser hvor dyktige fagfolk vi har, forteller en stolt Tveito.

 

3600.no

Se alle innlegg