Bli med på bursdagen!

ASVO-Kongsberg AS fyller 30 år i år og det skal vi feire med en kjempestor bursdagsfest den 23. august. Her er programmet.

1988 var året ASVO-Kongsberg åpnet sine dører for aller første gang. I dag tilbyr bedriften arbeid og tjenester til alle typer mennesker som har et behov for å avklare sine muligheter når det kommer til å komme i arbeid, eller som har et ønske om å komme seg i aktivitet.

Les også: Artikler skrevet om ASVO-Kongsberg i media

Etter 30 meningsfulle og varme år ønsker ASVO-Kongsberg å markere jubileet ved å arrangere en åpen dag hvor de viser frem den flotte bedriften og mangfoldet de har.

Dagen vil være innholdsrik og bestå blant annet omvisninger, ulike innslag, diverse aktiviteter for store og små, smaksprøver, åpen kantine, stort loppesalg og auksjon. Gjennom hele dagen vil det også være gode tilbud på ASVO sine egne produkter.

ASVO-Kongsberg håper DU har mulighet og lyst til å feire sammen med dem!

Program for dagen:

13.30 – 13.45: Offisiell åpning ved ordfører Kari Anne Sand og sang fra Skavanger barneskole.
13.30 – 16.30: Åpen dag med omvisning på avdeling – for alle, også skole/barnehage. Masse aktiviteter, underholdning og gode tilbud.
16.30 – 17.00: Underholdning/Musikk
17.00 – 17.30: Loppemarked og salg
17.30 – 18.00: Auksjon

Sett av datoen!

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg