– Bli med du også! Snart kommer Kongsberg-magasinets sommerutgave

Den 6. juni 2017 ble Kongsberg-magasinet utgitt for første gang. Det ble en umiddelbar suksess og vinterutgaven som fulgte noen måneder senere ble like populær.

Nå er vi klare med sommerversjonen 2018.

Har du lyst til å være med?

I overkant av 14.000 eksemplarer av Kongsberg-magasinet har nå blitt delt ut gratis til husstander og næringsliv i byen vår i to runder.

Her kan du bla i de to første digitale utgavene av Kongsberg-magasinet:

Ønsker du å annonsere i Kongsberg-magasinets utgivelse i juni, ta kontakt med Geir Bakka på geir@akari.no eller telefon 400 42 927.

– Det er fantastisk at så mange setter pris på Kongsberg-magasinet. Lokalt innhold, interessante historier og fine bilder gir godt innhold. I tillegg deles magasinet ut gratis til alle husstander i kommunen. Det er også et magasin mange tar vare på – noe som gjør det svært attraktivt for annonsører, sier daglig leder for 3600.no, Bjørn Isaksen.

«IMPONERT OVER BLADET OG DE MANGE FINE BILDENE, OG POSITIVT OVERRASKET OVER HVOR MYE FLOTT SOM SKJER RUNDT I KONGSBERG!»

– leserinnlegg på 3600.no sin facebookside etter utgivelsen 6. juni, 2017.

Saken fortsetter under bildet.

For Kongsberg-magasinet er nemlig gratis for leserne, på lik linje med nettmagasinet 3600.no. Alt finansieres av annonsørene, på en litt utradisjonell måte. Fokuset er alltid godt innhold, og vi har derfor valgt å prioritere dette fremfor rene annonser. Resultatet er sponset innhold som skrives og bearbeides av våre journalister og fremstilles som artikler hvor bedriftene forteller om sine styrker knyttet til produktene, tjenestene, eller sin profil som selskap. Dette mener vi engasjerer leserne og får budskapet bedre frem enn tradisjonelle annonser.

Les mer om annonsering på 3600.no her!

I tillegg til sponset innhold tilbyr vi selvsagt også tradisjonelle annonser for de som har tilbud o.l som det er naturlig å vise i en ren annonse. Se de forskjellige formatene lenger ned på siden.

I juni kommer Kongsberg-magasinets sommerutgave. Her får du flere spennende lokale saker, som alltid en god miks av lokalhistorie, nåtid og møter med mennesker.

Mangfold er det som skaper et godt magasin, mener vi. Derfor ønsker vi å ha med bredden av næringslivet i Kongsberg som annonsører og bidragsytere.

Prisene varierer fra 5000,- og oppover, så det skal være mulig for de fleste å være med.

Vi åpner opp for bestillinger mandag 7. mai, 2018, og annonsesalget stenger den 18. mai.

Ta kontakt så raskt som mulig hvis du er interessert. Vi går fort tom for plass!

Kontakt:

Geir Bakka
400 42 927
geir@3600.no

Simen Ljøterud
993 91 533
simen@akari.no

Bjørn Isaksen
480 50 225
bjorn@3600.no

Her ser du de forskjellige annonseformatene:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg