– Bli med du også! Nå kommer Kongsberg-magasinets vinterutgave

Hei og hu
Den 6. juni 2017 ble Kongsberg-magasinet utgitt for første gang, og ble en kjempesuksess. Nå starter arbeidet med vinterutgivelsen. Har du lyst til å være med?

I overkant av 14.000 eksemplarer av Kongsberg-magasinets første utgivelse ble delt ut gratis til husstander og næringsliv i Kongsberg, men det var ikke nok. I flere uker etter utgivelsen fikk vi telefoner og epost fra fortvilte lesere som ønsket seg et eksemplar.

Her kan du bla i den digitale utgaven av Kongsberg-magasinet som kom i juni 2017.

Ønsker du å annonsere i Kongsberg-magasinets utgivelse i desember, ta kontakt med Geir Bakka på geir@3600.no eller telefon 9915 3600

– Det er fantastisk at så mange setter pris på Kongsberg-magasinet. Lokalt innhold, interessante historier og fine bilder gir godt innhold. I tillegg deles magasinet ut gratis til alle husstander i kommunen. Det er også et magasin mange tar vare på – noe som gjør det svært attraktivt for annonsører, sier ansvarlig redaktør for Kongsberg-magasinet Bjørn Isaksen.

«Imponert over bladet og de mange fine bildene, og positivt overrasket over hvor mye flott som skjer rundt i Kongsberg!»

– leserinnlegg på 3600.no sin facebookside etter utgivelsen 6. juni. 

Saken fortsetter under bildet.

For Kongsberg-magasinet er nemlig gratis for leserne, på lik linje med nettmagasinet 3600.no. Alt finansieres av annonsørene, på en litt utradisjonell måte. Fokuset er alltid godt innhold, og vi har derfor valgt å prioritere dette fremfor rene annonser. Resultatet er sponset innhold som skrives og bearbeides av våre journalister og fremstilles som artikler hvor bedriftene forteller om sine styrker knyttet til produktene, tjenestene, eller sin profil som selskap. Dette mener vi engasjerer leserne og får budskapet bedre frem enn tradisjonelle annonser.

Les mer om annonsering på 3600.no her!

I tillegg til sponset innhold tilbyr vi selvsagt også tradisjonelle annonser for de som har tilbud o.l som det er naturlig å vise i en ren annonse. Se de forskjellige formatene lenger ned på siden.

I begynnelsen av desember kommer Kongsberg-magasinets vinterutgave. Her får du flere spennende lokale saker, som alltid en god miks av lokalhistorie, nåtid og møter med mennesker.

Mangfold er det som skaper et godt magasin, mener vi. Derfor ønsker vi å ha med bredden av næringslivet i Kongsberg som annonsører og bidragsytere. Prisene varierer fra 5000,- og oppover, så det skal være mulig for de fleste å være med. Vi åpner opp for bestillinger mandag 2.10.2017 og annonsesalget stenger den 20.10.2017. Kontakt så raskt som mulig hvis du er interessert.

Kontakt:

Geir Bakka
400 42 927
geir@3600.no

Simen Ljøterud
993 91 533
simen@akari.no

Bjørn Isaksen
480 50 225
bjorn@3600.no

Her ser du de forskjellige annonseformatene:

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg