Vanskelig å finne julegaver?

Renate Marseth, daglig leder hos Bjørklund på Stortorvet.
Renate Marseth, daglig leder hos Bjørklund på Stortorvet.

Renate Marseth hos Bjørklund på Stortorvet hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven. 

– Vi har et stort utvalg i klokker, smykker, bunadssølv og gaver – i alle prisklasser, sier Renate.

– Vi har også graveringsmaskin i butikken, noe som gir gavene et personlig preg. Mange kommer innom med kniver og smykker eller andre ting de ønsker å få gravert på.

– Vi selger rundt 50/50 av smykker og klokker, men i tillegg tilbyr vi noe ekstra her i butikken på Stortorvet – tjenester og service som kundene setter pris på.

Butikken på Stortorvet har egen graveringsmaskin.
Butikken på Stortorvet har egen graveringsmaskin.

– Vi kan polere og rense gult gull og sølvsmykker, samt bunadssølv. Vi kan foreta trykktester av klokker, og vi kan rense klokkelenker. Vi har en egen gullsmed blant de ansatte, noe som betyr at vi også kan ta små reparasjoner og serviceoppdrag i butikken på Kongsberg, forteller Renate Marseth, innehaver og daglig leder hos Bjørklund på Stortorvet.

Den perfekte julegave?
En av de viktigste gavene man kan gi et barn er skolegang, selve fundamentet fremtiden skal bygges på. Gjennom å kjøpe Bjørklunds  vennskapsarmbånd bidrar man med en gave som vil fortsette å gi – livet ut.

 

 

Du kan bruke armbåndet som en kreativ til- og fra-lapp eller som en julegave i seg selv. Gjennom å kjøpe vennskapsarmbåndet til Bjørklund bidrar du til at barn får utdanning- og en lysere fremtid. For hvert solgte armbånd bidrar du med 1 lærebok, 2 skrivebøker og blyanter.

Stortorvet er den største Bjørklund-butikken i areal, og har derfor et godt utvalg. Det er også Kongsbergs eneste kjedebutikk i denne bransjen.

– For kundene i Kongsberg er det en fordel at vi tilhører en stor kjede. Det betyr at du kan bytte eller få utført service i alle Bjørklund-butikkene i landet.

Vennskapsarmbånd, den perfekte julegaven
Vennskapsarmbånd, den perfekte julegaven

– Vi har et stort utvalg av klokker og smykker, og vareutvalget er direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. I tillegg er smykkene i våre butikker delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Denne uka lanserer vi også et nytt merke, Blossom Copenhagen. Vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker, sier Renate.

– Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Casio, Citizen, Seiko, Club by Inex, DKNY, Gul, Smurf, Gant, Inex Time, Police, Mango Time, Skagen, Swiss Military Hanova, Triwa og Nixon.

 

 

– Nå tar vi også hull i ørene hos Bjørklund! Vi bruker en unik metode der vi tar hull i begge ørene samtidig. Det er raskere, og bedre for de minste. Systemet heter Blomdahl. Det er veldig allergivennlig, og vi har et godt utvalg av øredobber fra dem.

– For at du skal føle deg trygg er flere av de som jobber hos oss autoriserte for å lage hull i ørene, avslutter Renate Marseth.

Fra Bjørklunds nettsider:
Bjørklund ble etablert i Norge i 1992 og er en franchisekjede, som styres gjennom et profesjonelt drevet kjedekontor. Siden oppstart har Bjørklund solgt mengder av klokker og smykker til det norske markedet, og kjeden er per januar 2014 markedsledende samtidig som vi er den smykke-og klokkekjeden som vokser raskest. I over 21 år har vi hatt gleden av å skinne opp tilværelsen til nordmenn med klokker, ur, gull, sølv og diamanter til en god pris, og eventyret er på langt nær over.

Mye av vår suksess ligger i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 600 medarbeidere mot et felles mål: Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge.

3600.no

Se alle innlegg