Bildespesial: Sandsværdagen 2017

Da regnskuren forsvant og solen satte inn, viste Efteløt seg fra sin beste side.

Årets utgave av Sandsværdagene ble en hyggelig affære.

Med blant annet salgsboder fra rundt 20 ulike lokale utstillere, hoppeslott, hestekjøring, ansiktsmaling, grillmat, kaker og korpsmusikk, var det litt for alle og enhver utenfor Efteløt skole denne søndagen den 3. september.

Se en stor bildespesial her (alle foto: Hyunjung Kim):

Sandsværdagene har blitt en viktig tradisjon og i år var det 35. gangen Efteløt Musikkorps arrangerte den populære aktivitetsdagen.

Dette er jo den viktigste inntekstkilden vår, forteller korpsets leder, Kjeld Erik Rasmussen, muntert til 3600.no.

Over 150 betalende tok turen i år og det synes Rasmussen er veldig bra.

Vi fikk ikke det været vi bestilte og fikk en feilleveranse på maten da vi startet, men siden alt løste seg og solen nå skinner, er vi strålende fornøyde, smiler han.

Da vi spør ham hva det beste med slike dager er, tar det ham ikke lang tid å svare:

– At kunsthåndverkere og bygdefolket møter opp. At alle kommer innom, at de hygger seg sammen og får seg en kaffekopp, forteller han ivrig.

Ikke minst at kunstnerne får vist frem tingene sine, men siden de fleste kanskje ikke spontant kjøper med seg et maleri på en slik dag, har vi laget en brosjyre og på den måten får de kanskje solgt noe av kunsten sin i ettertid også, legger han til.

Rasmussen er stolt av hva de har fått til i korpset og lederen understreker hvor viktig slike dager er for korps som Efteløt.

Samtidig nevner han hvor viktig gode sponsorer er.

Vi har fått nye instrumenter! nevner Rasmussen begeistret.

Vi kjøpte en ny tuba for pengene vi fikk fra DNB og to baryton fra Sparebank1 og siden vi fikk så gode rabatter, fikk vi med et althorn på kjøpet! 

Det betyr mye for oss. Tilsammen koster det like mye som totalomsetningen her i dag! avslutter han.

De nye instrumentene fikk publikum æren av å høre under konserten korpset senere avsluttet den koselige familiedagen med.

 

 

 

3600.no

Se alle innlegg