Fra en lun feelgoodfilm for glade katteelskere og et kjært møte med Totoro til en skikkelig amerikansk skrekkfilm regissert av nordmannen André Øvredal. 

Ukens premierer på Krona Kino byr på det meste.

Se hele kinoprogrammet her

En gatekatt ved navn Bob 

katt3
Filmen om gatekatten Bob er basert på en sann historie. Foto: United Pictures

Filmen basert på den sanne historien om gatekatten Bob, som har inspirert og gledet lesere siden 2010. Bøkene er solgt i 140.000 eksemplarer bare i Norge.

Uteliggeren James Bowen lever et hardt liv på gatene i London og forsøker å bli kvitt rusavhengigheten. Han tjener til livets opphold som gatesanger og familien har slått hånden av ham. Men en dag møter han en rødspraglete katt, som nekter å forlate hans side.

Katten Bob skal vise seg å bli vennen James trenger for å komme på rett spor igjen. En liten, sjarmerende følgesvenn, hvis urokkelige hengivenhet gir James mot til å gjøre livet bedre for dem begge.

Kjøp billetter til En gatekatt ved navn Bob her.

Se traileren her:

 

The Autopsy of Jane Doe

sxhgweq22
Emile Hirsch har en av hovedrollene i denne horrorfilmen. Foto: Filmweb

«The Autopsy of Jane Doe» er regissert av André Øvredal, mannen bak «Trolljegeren.»

En ukjent kvinne blir funnet drept i en småby i Virginia. Samtidig begynner fryktelige og uforklarlige hendelser å hjemsøke eierne av likhuset pålagt å utføre obduksjonen.

Patologen Tommy Tilden og sønnen Austin, finner bevis som tilsier at kvinnen skal ha blitt utsatt for gamle torturteknikker fra heksejaktens tid. Da de så blir fanget i likhuset på grunn av en grufull storm, befinner de seg snart i en kamp mot de onde kreftene…

Bestill billetter til The Autopsy of Jane Doe her

Se traileren her:

 

Min Nabo Totoro – nå med norske stemmer!

ybdaiwh5

Alle elsker Totoro – og nå er animasjonsmesteren Hayao Miyazakis fantastiske eventyr fra tilbake på kino. En ny generasjon Ghibli-fans kan glede seg!

Søstrene Satsuki og Mei har flyttet til et gammelt hus på landet, med skogen som nærmeste nabo. Der blir de kjent med den skogsvokteren Totoro, kattebussen og deres vidunderlige, magiske verden! Det blir en sommer helt utenom det vanlige.

MIN NABO TOTORO passer for filmelskere i absolutt alle aldre og relanseres på kino med norske stemmer og i originalversjon – til glede for nye og gamle generasjoner Ghibli-fans!

Bestill billetter til Min Nabo Totoro her. 

Se traileren her:

 

 

3600.no

Se alle innlegg