Barnivalredaksjonen: Trivselsgruppa i Barnivalparken

Agnes og Bjørn Arne. Foto: Ingrid Støa Skrede

Barnivalredaksjonen fikk i dag besøk av 1,90 meter med trivsel. Bjørn Arne har tatoveringer på armen, kort mørkt skjegg og caps bak frem på hodet.

Tekst: Agnes Mesna Helliksen & Ingrid Støa Skrede

Han er med i trivselsgruppa til årets Barnival, og dette er noe som er nytt i år. Hva og hvem er egentlig trivselsgruppa?

Hvem er trivselsgruppa og hva gjør de? 

– Det er meg, og mine to funksjonærer Tora og Kristin. Vi sørger for at det er rent og ryddig i parken! Vi plukker søppel, fyller på nytt dopapir, passer på at alle funksjonærer har vann, og står til rådighet for de andre funksjonærene hvis de skulle trenge noe hjelp.

Hvordan er det når det er god trivsel i Barnivalparken? 

– Man merker det på hele parken – det er god stemning, folk er glade, de synger med, danser og ingen som klager!

Hvis dere ser et varmt og slitent barn, hva gjør dere da?

Agnes og Bjørn Arne. Foto: Ingrid Støa Skrede

– For øyeblikket har vi ikke kommet over det, men vi har noen spray-flasker fulle med vann, og de bruker vi til å spraye ned varme folk i ny og ne, sier han og ler.

Hva er mest trivelig på trivselsgruppa?

– Jobben består jo av relativt kjedelige oppgaver i utgangspunktet… Det som gjør jobben trivelig er ikke det vi gjør, men det å se effekten av det vi gjør! For eksempel når de opplever at det er ryddig og fint her; da får de en bedre opplevelse og trives bedre i parken. Det er jo det vi hovedsakelig jobber med i trivselgruppa.

Hva er minst trivelig i trivselsgruppa? 

– Nei….. det virker som om han ikke vet hva han skal svare.

– Det har jeg ikke tenkt på, ender han opp med å svare, og ler.

Ingen kommentar? 

– Ingen kommentar, svarer han smilende.

1,90 meter med trivsel forsvinner videre for å passe på at barnivalbarn og voksne skal ha det bra på Barnival. Det er en viktig og bra jobb!

3600.no

Se alle innlegg