Dette er ukens filmpremierer på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her.

Jungelgjengen

Premiere 1. juni. Action / Animasjon / Barnefilm / Eventyr / Familiefilm 1 t. 37 min. 6 år

Jungelgjengen – kjent fra NRK BarneTV!

Maurice kan se ut som en pingvin – men han er en ekte tiger inni! Oppdradd av en tiger, er han den mest klumpete Kung-Fu-mesteren noensinne.

Maurice kan se ut som en pingvin – men han er en ekte tiger inni! Oppdradd av en tiger, er han den mest klumpete Kung-Fu-mesteren noensinne. Sammen med vennene i Jungelgjengen, har han tenkt å opprettholde orden og rettferdighet i jungelen. Akkurat som tigermoren gjorde før ham. Men Igor, en ond koala, vil ødelegge jungelen en gang for alle, med hjelp av sin hær av dumme aper … Jungelgjengen kommer til unnsetning – igjen!

Kjøp billetter til Jungelgjengen her. 

Se traileren her:

Tully

Premiere 1. juni. Drama / Komedie 1 t. 35 min. 12 år
Charlize Theron i Tully

TULLY er en moderne, varm og nesten rørende ærlig komedie om å være mor i 2018.

Marlo (Charlize Theron) er trebarnsmor, yngstemann er nyfødt, og dagene er utmattende. Broren hennes er en vellykket forretningsfyr som sitter godt i det og når han ser at Marlo trenger hjelp (og søvn!) foreslår han å hyre inn en barnepike. Det tar litt tid før Marlo venner seg til tanken, men snart dannes et unikt bånd mellom den slitne moren og den omsorgsfulle, overraskende og noen ganger utfordrende unge barnepiken Tully (spilt av Mackenzie Davis).

TULLY er regissert av Jason Reitman og manuset skrevet av Diablo Cody, duoen som tidligere har laget JUNO og YOUNG ADULTS.

Kjøp kinobilletter til Tully her. 

Se traileren her:

Adrift

Premiere 1. juni. Drama 1 t. 36 min. 9 år
Shailene Woodley og Sam Claflin i Adrift

Basert på en sann hendelse om overlevelse, kjærlighet og et eventyr som vender brått når orkanen Raymond dukker opp.

Tami (Shailene Woodley) og Richard (Sam Claflin) er to reiseglade mennesker som ved et tilfeldig møte faller for hverandre og finner kjærligheten. De setter seil ut mot havet, og seiler uforventet inn i den katastrofale orkanen Raymond. I etterkant av stormen våkner Tami til en hardt skadd Richard og en seilbåt i ruiner. Med lite håp om å bli reddet, må Tami finne styrke og vilje til å redde seg selv og den eneste mannen hun noen gang har elsket.

Kjøp kinobilletter til Adrift her. 

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg