Tre nye selgere og rekkeviddekongen Ampera-e.

Det skjer mye hos bilforhandleren Autopartner på Moane om dagen.

Ikke bare har de fått utstilt den splitter nye rekkeviddekongen Ampera-e i showrommet, men hele 3 nye bilselgere skal nå sørge for at du som kunde kan gjøre et godt bilkjøp i byen.

To av de er allerede på plass og den tredje vil komme i løpet av sommeren.

 

 

Foto: Anniken Tangerud

Leif-Olav Kolbjørnsrud (23)

Du kan si jeg er født med bil i blodet, ler den nye bruktbilselgeren Leif-Olav og forteller om oppveksten hvor faren og moren drev bilbutikk i Hokksund.

Faktisk har den blide 23-åringen jobbet siden han var 16 – og alltid har det vært med bil. Hos Autopartner har han vært siden den 3. januar, 2017.

Hva det beste med å selge bil er? Følelsen du får når kontrakten er skrevet og kunden er fornøyd, forklarer han.

 

 

Foto: Anniken Tangerud

Michael Trønnes Bernth (38)

Michael begynte å jobbe hos Autopartner rett etter påsken, 2017. Med en lang erfaring innen salg og service, gleder han seg til nye utfordringer og det å utgjøre en forskjell for folk.

– Jeg har lyst til å gjøre noe positivt i servicemiljøet. Det er noe spesielt med det å selge bil. Du får faktisk muligheten til å gi kunden en gledelig opplevelse som betyr noe for de – også i hverdagen. Bil er en stor investering for de fleste, understreker den bilglade 38-åringen.

… og drømmebilen hans? En Nissan GTR selvfølgelig.

Den nye rekkeviddekongen

Norge er faktisk det landet i Europa der Ampera-e først introduseres og med en rekkevidde på over 500 kilometer (NEDC), vil Opel Ampera-e gjøre elbil tilgjengelig for langt flere enn tidligere.

Det er ingen tvil om at denne bilen kommer til å gjøre suksess på Kongsberg, uttaler Michael begeistret.

Med 529 km rekkevidde, plass til fem voksne, en sportslig ytelse og utseende og en hyggelig pris, er dette et veldig godt kjøp, understreker han.

Rekkeviddemessig tilsvarer denne type el-bil fort en bil i millionklassen, så her får du mye elbil for pengene, avslutter han og samtidig skryter at bilen nok har elbilmarkedets beste musikkanlegg.

Klar til en ny eier. Foto: Anniken Tangerud

Svært godt utstyrt

Når Opel Ampera-e lanseres i Norge, vil den leveres i én velutstyrt utgave: Opel Ampera-e Premium.

I tillegg til klassens største batteri på 60 kWt, som gir over 500 kilometer rekkevidde (NEDC) – og nok plass til fem personer, får du standardutstyr som 17-tommers lettmetallfelger, oppvarmet skinnratt, elektronisk klimaanlegg, IntelliLink infotainment med 10.2-tommers berøringsskjerm, regnsensor, Opel OnStar og Bi-Xenon hovedlys.

Ampera-e kommer også standard med Opel Eye, som støtter aktiv filholderassistent, automatisk fjernlysassistent, automatisk frontkollisjonsbrems med fotgjengeroppdagelse, og frontkollisjonsvarsling med LED head-up i frontrute.

En godt utstyrt vil koste fra cirka 319.700 kroner. I tillegg kan du velge to tilleggspakker.

Førerassistent pakke 1 eller 2 og i tillegg en komfortpakke.

Førerassistentpakken har trafikkskiltgjenkjenning, avstandsindikator til bilen foran, samt blindsone- og filskiftvarsling. I tillegg består denne pakken av en avansert parkeringsassistent og ryggekamera.

Komfortpakken inneholder blant annet perforerte skinnseter, Bose® lydanlegg og varme i baksetet.

 

For mer informasjon, besøk nettsidene til Autopartner her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg