Stinn brakke på Kirketorget!

Kygo. Kongsberg Jazzfestival 2016. Foto: Christian Høiberg

En magisk kveld med Aurora & KYGO.

Kongsberg Jazzfestival
Band:
Aurora & KYGO
Hvor: Kirketorget
Når: Fredag 8. juli 2016
Publikum: Stinn brakke (11.000?)

20 år gamle Aurora fra Os I Hordaland har det siste året slått seg stort opp som artist. Fredag varmet hun opp for en av hovedattraksjonene på Kongsberg jazzfestival 2016  – KYGO.

Se bildene fra Aurora på vår Facebookside

Det skal ikke stå på utstrålingen og innlevelsen da Aurora leverte. Det åpnes rolig, mens publikum nipper lydhørt til en øl og nyter den flytende og deilige musikken. Kvelden er enda ung og det ser ut som om det tar mer av utover i settet. Da det nærmer seg slutten virker det definitivt som om publikum er klare for å ta i mot en av Norges største kometer innen EDM (Elektronisk Dance Music), vi snakker selvfølgelig om – KYGO!

Det er stinn brakke på Kirketorget, men det stopper ingen fra å ta inn magien!

KYGO står opphevet på en rampe på den massive scenen mens røyk og lasere sørger for en spektakulær effekt i en av de flotteste sommernettene så langt i år.

Se bildene fra KYGO på vår Facebookside

Under Marvin Gayle sin remix – Sexual Healing slippes det løs en stor mengde med kjempeballonger over folkemengden. Dette er rett å slett magisk!

På massive skjermer vises det diverse videoer – ikke mindre enn flammer, fyrverkeri og andre effekter sørger for et vanvittig show du kan angre på hvis du ikke fikk med deg.

Det at en ung gutt fra Norge kan by på musikk i samarbeid med selveste John Legend er imponerende – og selvfølgelig ble Happy Birthday spilt under den klare nattehimmelen. Kvelden avsluttes med et ekstranummer etter at publikum ropte for mer –  Stole The Show og Firestone – en vakker elektronisk ballade er siste nummer ut. Publikum kunne minst ha tålt en time til – for er er det sykt liv, slik kun Kongsberg jazzfestival kan lage!

3600.no

Se alle innlegg