Anbefales på det varmeste

Er du interessert i lappeteknikk tilbyr kinoen noe ekstra for deg denne uken.

Tirsdag 13. februar, har Krona Kino satt opp en helt spesiell «one night only»-visning av filmen Rett Vest. Kinosjefen fikk nemlig en henvendelse han ikke kunne takke nei til.

– Sterke krefter i byens lappeteknikkmiljø la mildt press på oss for å vise den norske feelgood-komedien «Rett vest», forklarer kinosjef Even Thunes Jensen med et glimt i øye til 3600.no.

Skal vi tro Even, bør du ta turen.

– Med en glitrende Ingar Helge Gimle i rollen som transeperson, anbefales den på det varmeste, understreker han.

Rett Vest

Visning KUN tirsdag 13. februar. Komedie 1 t. 18 min. 6 år
Ingar Helge Gimle, sist sett i spelamfiet som Torgeir Flekk, har iført seg kvinneklær i filmen «Rett vest» . Foto: Filmweb

En varm og morsom feelgoodfilm om alt det vakre som kan komme ut av sorgen.

Komedien RETT VEST omhandler vikarlæreren Kasper (Benjamin Helstad), som mister jobben samme dag som hans far Georg Margrethe (Ingar Helge Gimle) får et mentalt sammenbrudd etter konens bortgang. For å komme seg vekk fra elendigheten bestemmer de seg for å reise over fjellet til øya Ona, for å representere Kaspers nylig avdøde mor i norgesmesterskapet i quilting. RETT VEST er en varm og morsom feelgoodfilm om alt det vakre som kan komme ut av sorgen, med et imponerende skuespillerlag som briljerer foran kamera.

Kjøp billetter til den ene visningen av Rett Vest her. 

Se traileren her:

https://www.youtube.com/watch?v=JwgRc57a_Co

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg