Er det én film kinosjef Even Thunes Jensen anbefaler deg å se i år, så er det den filmen Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

– Three Billboards er nok min absolutte favorittfilm fra 2017. Jeg var så heldig å få se den på filmfestivalen i Toronto, og med regissøren til stede var det elektrisk stemning i den fullsatte salen med 1500 mennesker, forteller Thunes Jensen til 3600.no.

– Både Frances McDormand og Woody Harrellson gjør sine livs roller i denne filmen som er morsom, litt trist og dypt humanistisk. Anbefales på det varmeste! avslutter han.

Three Billboards er heller ikke den eneste filmen som har premiere denne helgen. Her er ukens nyheter på kino:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Premiere 19. januar
Sam Rockwell og Frances McDormand briljerer i denne filmen. Foto: 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation

Fra Oscar®vinneren Martin McDonagh kommer nå den mørke dramakomedien THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI der Frances McDormand spiller hovedrollen som den fortvilede Mildred Hayes. Frustrert over fremgangen til det lokale politiet i å finne hennes datters morder, tar hun saken i egne hender for å finne de ansvarlige som stod bak det brutale mordet noen måneder tidligere.

Mildred Hayes stiller byens høyt respekterte politisjef mot veggen (Oscar®nominerte Woody Harrelsson) på kontroversielt vis, gjennom å sette opp store reklameskilt med et budskap rettet direkte mot han. Når andreoffiser Dixon blir involvert i etterretningen forverres situasjonen ytterligere og det blir en kamp mellom Mildred og lokalpolitiet i Ebbing.

Filmen har fått totalt 6 Golden Globe nomineringer, bla. For beste Film og Beste Hovedrolle.

Kjøp billetter til Three Billboards Outside Ebbing, Missouri her. 

Se traileren her:

Pitch Perfect 3

Premiere 19. januar. 

Jentene i a capella-gruppen Bellas er spredt for alle vinder etter college. Men da sjansen til å opptre sammen igjen melder seg, samles Becca, Fat Amy og resten av gjengen til et siste show. Gjør deg klar for tredje runde med de populære sangfuglene.

Kjøp billetter til Pitch Perfect 3 her. 

Se traileren her:

Det elleville nøttekuppet 2

Premiere 19. januar

Endelig er Egon og gjengen tilbake i denne elleville oppfølgeren med søte dyr mot slemme mennesker!

Ekornet Egon og hans dyrevenner oppdager at den korrupte borgermesteren planlegger å ødelegge deres elskede park for å bygge en fornøyelsespark. I håp om å redde hjemmet sitt må Egon, Annie, Kompis og resten av gjengen slå seg sammen med herr Feng, en tilsynelatende søt og uskyldig mus som viser seg å være en helt vill mester av kung fu.

Kjøp billetter til Det Elleville Nøttekuppet 2 her. 

Se traileren her:

Downsizing

Premiere 19. januar

Alexander Payne (Sideways, The Descendants) er tilbake med en absurd dramakomedie om en mann som finner ut at livet hans vil bli mye bedre hvis han bare krymper seg selv. Men miniatyrtilværelsen skal vise seg å by på helt nye sett med problemer. Denne Hollywood-filmen, med Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz i hovedrollene, er delvis spilt inn i Norge.

Kjøp billetter til Downsizing her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg