Bryllupssesongen er i full gang.

Jeg våkner opp på søndagene, støl i helt ut i lilletåa, med kameraet fullt av bilder og hjertet fullt av fantastiske øyeblikk. Jeg er så heldig som får være med på disse dagene!

Bryllupsfotografering er en gavepakke: Vakre mennesker pyntet på det flotteste vis, glade og spente, og kjærligheten har hovedrollen.

Ikke vanskelig å ta fine bilder da!

Under kan du se et utvalg av mine bryllupsbilder, og det er mer på mariavatne.no.

– Maria 

Titt gjerne innom meg på mine nettsider mariavatne.nowildandfree.no (bloggen min) og birth.no (fødselsfotografier). Du kan også finne meg på facebook/mariavatnefotografi og /fodselsfoto, samt på instagram: @mariavatnefotografi Håper vi sees!

DEL
Om meg: Jeg er fotograf og småbruksbonde, og bor i Sandsvær med en mann, fire gærne unger og en gjeng dyr av ulik art. Jeg fotograferer alt mulig; bryllup, familier, fødsler, bedrifter, reklame, portretter - og elsker det. Jeg elsker også skogen, musikken, havet, friheten, kaffe og det enkle liv på landet. Og så skriver jeg litt da, sånn når det byr seg.