Hun har alltid hjertet med seg i jobben

Vant pris for sitt brennende engasjement. Foto: Isachsen

Det er noe helt spesielt med det å ha en jobb man brenner for og er det noen som kan skrive under på det, så er det Gry Lene Kløvstad fra Kongsberg.

Gry Lene har jobbet i entreprenørselskapet Isachsen Gruppen i 12 år nå, de siste tre årene som personalleder, og denne uken ble hun stemt frem av mer enn 600 kolleger som årets medarbeider.

«Vi gjør det»-prisen går hvert år til en person som utmerker seg i sitt arbeid og Gry Lene vedkjenner at dette er en anerkjennelse som gjør henne både ydmyk, takknemlig, glad og stolt.

 Jeg ble veldig overrasket og helt satt ut da jeg fikk vite at det var jeg som hadde vunnet prisen. Det er jo veldig moro å motta en slik pris og jeg setter vanvittig stor pris på det! forteller Gry Lene varmt til 3600.no.

Den engasjerte og dyktige «Isachser’n» er derimot like opptatt av hva arbeidsplassen og kollegene hennes betyr for henne:

Isachsen er et fremoverlent selskap, de ansatte er på og tempoet er høyt. Isachsen vil noe, og ser muligheter der andre kanskje gir opp, forklarer hun engasjert og fortsetter:

 Det som gjør Isachsen til en bra arbeidsplass er først og fremst at vi har så mange utrolig gode medarbeidere med oss. Jeg treffer mange kolleger gjennom dagen, og det er helt utrolig hvor godt humør det er blant dem. Spøken og latteren er aldri langt unna og engasjementet er på topp. Vi er også opptatt av at vi skal ha romslighet. Isachsen tar samfunnsansvar og for meg er det veldig viktig. Vi samarbeider blant annet med Kirkens Bymisjon og SuperSelma-prosjektet, smiler hun stolt.

Saken fortsetter under bildet. 

Foto: Isachsen

En familie man gjør litt ekstra for

Gry Lene startet som anleggssekretær hos Isachsen i 2005. Da var de 100 ansatte. Planen var å «hjelpe» til ett års tid, men slik gikk det altså ikke. Det er kanskje ikke så rart? Her får hun jobbe med det hun brenner for i et miljø hun virkelig trives i.

Det beste med jobben min er at jeg får jobbe for og med mennesker. Isachsen er i stadig utvikling og det er ingen dag som er lik, synes Gry Lene.

Siden 2007 har hun jobbet med HR, først som personalrådgiver og senere som personalleder.

Utviklingen til Isachsen har også gjort at arbeidsoppgavene har endret seg over tid og det er stadig nye utfordringer å ta tak i. Det at jeg også er med på å gi mennesker en sjanse og en nye muligheter i livet synes jeg er veldig moro.

– For meg er Isachsen som en familie, og familien gjør man litt ekstra for!

«For meg er Isachsen som en familie, og familien gjør man litt ekstra for!»

Gry Lene finner lett motivasjonen i det daglige og fremhever arbeidskulturen i Isachsen som en av selskapets styrker.

– Jeg blir motivert av å se at ting skjer, at vi får til endringer der vi ønsker det og av å føle at jeg gjør en forskjell. Jeg blir også motivert av å ha en arbeidsplass der vi har det moro på jobb og hvor jeg møter blide mennesker som gjør en god innsats.

Kulturen i Isachsen er blant annet bygget på humor, og dette er med på å gjøre utfordringene vi møter i hverdagen lettere å takle.

Til tross for at det er 12 år siden hun begynte å jobbe for selskapet, husker hun godt den første tiden.

– Jeg ble veldig godt mottatt. Samtidig var det litt slik at jeg måtte finne ut av en del ting selv. Jeg skjønte fort at her var det bare å brette opp ermene å ta i et tak og spørre hvis det var noe. Heldigvis har det alltid vært stor takhøyde for å stille spørsmål. Det er alltid hjelp å få.

«Personalleder Gry Lene Kløvstad er engasjert, har stor arbeidskapasitet, er løsningsorientert og har stått på for Isachsen i 12 år» kan vi lese i pressemeldingen og hovedtillitsvalgt og jurymedlem Hans Olav Haugrud kan heller ikke få fullrost Gry Lene nok.

Gry Lene har alltid hjertet med seg i jobben, også når den innebærer utfordrende samtaler og situasjoner. Samtidig er hun rettferdig og tydelig, og ikke minst så er hun faglig sterk, uttaler han i en pressemelding.

Både det faglige og menneskelige engasjementet betyr mye for Isachsen som selskap, hvordan viser ledelsen dette i sine visjoner og lederskap?

Ledelsen gir anerkjennelse og viser at de har tro på sine ansatte. De er opptatt av at ansatte får ansvar, mulighet til å utvikle seg og vokse med oppgavene. De har også fokus på å bygge kompetanse gjennom arbeidsoppgaver, kursing og videreutdanning, uttaler Gry Lene varmt.

Foruten statuett, heder og ære inkluderer prisen hun vant et beløp på 10.000, som Gry Lene nå fritt skal disponerer til et kollegatiltak sammen med arbeidsteamet hun tilhører og da vi spør hva hun skal bruke de til, kommer svaret sporenstreks:

Pengene skal brukes på de jeg jobber sammen med i avdelingen. Jeg har helt klart tenkt til å bruke det til noe sosialt, kanskje noe som gjør at vi får utfordret oss litt på andre måter og komme litt ut av komfortsonen. Moro skal vi uansett ha det! avslutter hun litt kryptisk og smiler.

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg