– Jeg har alltid drømt om å hjelpe andre.

Møt vår nye skribent: Caroline Frodahl (31).

Caroline Frodahl har alltid vært opptatt av helse.

Siden begge foreldrene hennes er fysioterapeuter og broren er lege, ble det naturlig for den glade 31-åringen å ta en master i samfunnsernæring.

Man kan på mange måter si at jeg ble født inn i det. Men jeg har alltid vært helseorientert og interessert i kropp, helse, trening og mat, forteller Caroline og ler.

31-åringen var faktisk en av de første i landet som tok det 5. år lange studiet i samfunnsernæring på Høyskolen i Oslo og Akershus og allerede under studiene var etterspørselen stor etter folk med den rette kompetansen.

Jeg har alltid vært glad i å skrive, så under studiene skrev jeg endel for et magasin, forklarer hun og smiler.

Ved siden av å dele sine kunnskaper med leserne, har Caroline også jobbet på treningssenter, holdt kurs i livsstilsendring, hjulpet folk med vektnedgang og holdt noen foredrag, så man kan trygt si ernæringsrådgiveren vet hva hun snakker om og liker og at hun liker å hjelpe andre.

Hva du får i deg betyr så mye på alle mulige måter. Du er jo hva du spiser og maten din former deg og påvirker hvordan du føler deg både fysisk og psykisk, forteller Caroline.

BIS_7789
Ønsker å hjelpe. Med en mastergrad i samfunnsernæring, vil Caroline hjelpe alle med tips og råd om en litt sunnere hverdag og mer overskudd. Foto: Anniken Tangerud, 3600

Slår et slag for hverdagshelsen som alle kan klare.

På sin faste spalte vil Caroline få frie tøyler, men det overordnede aspektet blir nok helse og tobarnsmoren vet hvor vanskelig det noen ganger er for folk å leve sunt.

Vi er så stressa og dagen er full av alt du må gjøre og mye av utfordringen til å endre en livsstil er jo at folk ikke ser resultatene med én gang. Målet er for langt frem i tid.

Men det er derfor jeg vil slå et slag for å fronte «den normale helsen» som alle kan klare, der det er lov å kose seg litt, bare ikke hver dag.

Og uansett skal det ikke så mye til. Du kan gå til jobb. Ta trappa i stedet for heisen. Smette inn en paprika her og der, understreker hun.

Caroline gleder seg veldig til å skrive for oss og syntes det er viktig å kunne dele litt av hennes kompetanse.

Dette blir gøy. Helse og kosthold er en så stor del av oss og selvfølelsen vår og spesielt ser jeg hvor viktig det er for barna våre at de får er riktig grunnlag, Så jeg håper jeg kan bidra, om enn bittelitt, avslutter Caroline.

Lørdag 11. februar kommer Carolines første innlegg. Så følg med fremover. Her vil det komme mye nyttig.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg