Dette er ukens filmpremierer på Krona Kino.

Aladdin

Premiere 22. mai. Action / Eventyr / Familiefilm / Romantikk / Komedie 2 t. 8 min. 9 år

Gjør deg klar for Aladdin – Disneys klassiske eventyr i live-action-versjon!

En spennende og energisk live-action versjon av Disneys animerte klassiker «Aladdin», en historie om den sjarmerende gategutten Aladdin, den modige og selvstendige prinsesse Jasmine, og Genie som kan være nøkkelen til deres framtid. Regien er ved Guy Ritchie, som bringer med seg sin velkjente teft for ekte og fartsfylt action, på veien mot den magiske porten til byen Agrabah.

I rollene møter vi Will Smith som Genie, Mena Massoud som Aladdin, Naomi Scott som Jasmine og Marwan Kenzari som Jafar.

Kjøp billetter til Aladdin her. 

Sjekk traileren her:

Ugly Dolls

Premiere 24. mai. Eventyr / Animasjon / Komedie / Familiefilm / Fantasy 1 t. 27 min. 6 år

Moxy elsker sitt originale liv i denne ualminnelige byen, men hennes umettelige nysgjerrighet får henne til å lure på om det er noe – et eller annet – på den andre siden av fjellet ved Uglyville.

Moxy samler en gjeng av sine nærmeste venner, og sammen drar de ut for å finne det som er på den andre siden. De oppdager en annen verden i form av Perfeksjon – en by hvor de mer klassiske dukker blir opplært i skikk og bruk før de sendes til den «virkelige» verdenen for å møte et barns kjærlighet.

Kjøp billetter til Ugly Dolls her. 

Sjekk traileren her:

Rutete Ninja

Premiere 24. mai. Animasjon / Komedie 1 t. 21 min. 12 år

En ny film fra folka bak Terkel i Knipe!

Rutete Ninja er en annerledes animasjonsfilm som absolutt ikke passer for de yngste. Filmen inneholder generøse mengder drap, action, hevn, forelskelse, fyll, fest, ydmykelse, mobbing, knark, banning og fremfor alt masse drøy humor. Herman Flesvig har hele 113 forskjellige stemmer!

Asgeir går i 7. klasse, men er forelsket i uoppnåelige Jessica i 8. Hans forhold til stefaren Jørn og stebror Odin er mildt sagt anstrengt. Skolebølla Glenn fra spesialklassen plager ham, mens Asgeirs nerdete venn Odyssevs ikke er til særlig hjelp. Men en dag kommer Onkel Stuart med en helt spesiell bursdagsgave til Asgeir. En gave som kommer til å snu opp ned på Asgeirs verden: En sverdsvingende, rappkjeftet Ninja-dukke i rutete drakt som blir levende og terroriserer omgivelsene når både de og Asgeir minst venter det.

Kjøp billetter til Rutete Ninja her. 

Sjekk traileren her:

Brigthburn

Premiere 24. mai. Skrekkfilm 1 t. 30 min. 15 år

Et barn fra en fremmed verden dukker opp på Jorden, og en familie tar ham til seg som sitt eget. Men har han kommet hit med gode hensikter?

Kjøp billetter til Brightburn her. 

Sjekk traileren her:

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg