– Akkurat en sånn butikk som Kongsberg trenger

Åpning: Høytidelig åpning ved ordfører Kari Anne Sand. Foto: Bjørn Isaksen

I dag var det høytidelig åpning av butikken til Lågen Arbeidstjenester – med snorskjæring og tale ved ordfører Kari Anne Sand.

I Hans Andersen-gården på Tråkka, mellom gamlekinoen og den nye kafeen til Kirkens Bymisjon, er det nå ny butikk. Det er Lågen Arbeidstjenester som skal sjekke om det er liv laga å ha eget utsalg.

– Dette lokalet skal rives etter hvert, så for oss er det et prøveprosjekt som varer ut 2019, sier Vibeke Evje, arbeidsleder i Lågen Arbeidstjenester.

– Skal vi videreføre prosjektet, så er vi nok avhengig av større lokaler som også er tilrettelagt for rullestoler, sier Evje.

Butikksjefene – Marlene Knutsen og Terje Tangen, har ryddet, pusset opp og innredet lokalene, og torsdag kunne de ønske velkommen til åpning – i sin helt egne butikk.

– Vi skal i hovedsak selge varer som vi har produsert selv, men har også fått lov til å selge keramikk fra Hanne Englund.

– Håper mange tar turen innom butikken vår!

Velkommen til butikken vår! Fra venstre: Marlene Knutsen, Terje Tangen og Vibeke Evje. Foto: Bjørn Isaksen

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg