hoff1

[addtoany]

Drømte om å bli profesjonell jazzmusiker.

Vi har stilt noen spørsmål kanskje du også ønsker svar på. I dag møter vi Kjell Gunnar Hoff fra Kongsberglista.

Tekst og foto: Bjørn Isaksen

Ærlig talt: Kjell Gunnar Hoff

Hva er det aller beste med å bo i Kongsberg?

– Småbyens kvaliteter og historiske sus, omkranset av flott natur til glede sommer, vår høst og vinter – og den sentrale plassering i forhold til hovedstad og kyst.

Hvem ser du mest opp til i Kongsberg – og hvorfor? (Kan godt være en historisk person)

– Poul Steenstrup, industribygger og Eidsvollsmann. Siden det er en ordførerkandidat som svarer, kunne jeg også nevne tidligere ordfører, Omar Evju (A).

Hvis du fikk 500 millioner til å utvikle byen vår – Hvilket tiltak ville du brukt pengene på?

Tolker dette som i hovedsak infrastruktur: Jeg ville ha bygget elveparker langs Lågen, lage ny sykkel- og gangbro mellom Skavanger og nedre del av Bevergrenda, lage flotte informasjonsmontre ved veiene inn til byen, avsette kr 100 mill. til infrastrukturtiltak i Hvittingfoss, Efteløt, Heistadmoen (noe øremerket til infrastruktur for videre boligutvikling) og Jondalen, som skal brukes iht. beboernes ønsker. Opprustning av Idrettsparken.  I tillegg ville jeg ha gitt en del midler til det frivillige arbeidet, både det kulturelle, idretten og de som arbeider med mennesker som kan ha det vanskelig med å takle hverdagen

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Kongsberg – hva ville du vist fram først?

– Kirketorget, siden det også ville gi en introduksjon til Sølvverkstiden.

 

[spoiler title=’Slik kan du forhåndsstemme’ style=’steelblue’ collapse_link=’true’]Du kan ikke stemme på nytt på valgdagen hvis du har forhåndsstemt. Du kan heller ikke forhåndsstemme flere ganger. Ordinær forhåndsstemmegivning: Den 10. august starter den ordinære forhåndsstemmegivningen. Du kan forhåndsstemme fram til og med 11. september. Det er kommunen som tar imot forhåndsstemmer. Kommunen bestemmer når og hvor du kan forhåndsstemme, og informerer om dette. Kommunen tar også imot forhåndsstemmer på helse- og sosialinstitusjoner. Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune. Du trenger ikke valgkort, men ta med legitimasjon. Lurer du på hvor valglokalene er? Eller hva åpningstiden er? Finn ditt valglokale på valglokaler.no.[/spoiler]

 

Hva har du mest lyst til å forandre i byen vår de neste fire årene?

– Siden jeg har nevnt infrastruktur og mer håndfaste ting ovenfor, nevner jeg her noen immaterielle forhold: Større åpenhet og grundigere saksutredninger  i de politiske beslutningene, sterkere medbestemmelse gjennom opprettelse av bydels- og bygdeutvalg, et sterkt fokus på helse- og omsorgstilbudene, både for å bedre tilbudet og øke motivasjonen hos de ansatte.

Hvis du ser tilbake – hva er du mest stolt av å ha fått til?

– Å ha bidratt i oppbyggingen og utviklingen av Kongsberg Jazzfestival.

Har du en drøm du ikke har valgt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

– Profesjonell jazzmusiker. For usikkert økonomisk, heller ikke flink til å øve!

[spoiler title=’Slik kan du endre på stemmesedlene’ style=’steelblue’ collapse_link=’true’]Stemmeseddelen avgjør hvilket parti eller gruppe du stemmer på. Dersom du ønsker å påvirke hvilke kandidater som blir valgt, må du gi personstemmer til disse kandidatene. Det er opp til deg om du vil endre på stemmeseddelen ved å gi personstemme.

Sjekk hvordan du kan endre stemmesedlene[/spoiler]

 

Hva er du mest redd for?

– I dagens situasjon: Konsekvensene for Europa det som nå ser ut til å bli en folkevandring.

Hva er ditt beste minne?

– Å ha blitt far.

 

[spoiler title=’Slik stemmer du på valgdagen’ style=’steelblue’ collapse_link=’true’]På valgdagen 14. september (og 13. september i kommuner der det er to valgdager) må du stemme i den kommunen du er manntallsført, det vil si den kommunen du er registrert som bosatt den 30. juni i 2015. Dersom du har flyttet etter 30. juni, står du innført i manntallet i den kommunen du har flyttet fra, selv om du har meldt flytting. Kommunen kunngjør hvor ditt valglokale er og hvor lenge det er åpent. Merk likevel at du kan stemme i et hvilket som helst valglokale i kommunen. Les mer om hvordan du stemmer[/spoiler]

 

Hvis du måtte velge et annet politisk parti – hvilket ville du valgt?

– I dagens situasjon er jeg usikker, men har tidligere stemt Høyre, Venstre og Senterpartiet.

 

 

[the_ad_group id=”136″]
Del og lik!
  •  
  •  

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg