Dette og mye mer er ukens premierer på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her.

Mord på Orientekspressen

Premiere 10. november
Johnny Depp er tilbake på lerretet. Men er han skurken? Foto: Filmweb

Det som starter som en overdådig togtur gjennom Europa, utvikler seg raskt til en av de mest stilfulle og spennende mysterier noensinne fortalt. Fra novellen av den bestselgende forfatteren Agatha Christie forteller «Mord på Orientekspressen» fortellingen om tretten fremmede som er strandet på et tog, hvor alle er mistenkt. En mann må løpe mot tiden for å løse puslespillet før morderen slår til igjen.

Regi; Kenneth Branagh
Manus: Michael Green basert på novellen av Agatha Christie
Skuespillere: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Josh Gad, Michael Peña, Judi Dench, Leslie Odom Jr., Derek Jacobi

Kjøp billetter til Mord på Orientekspressen her.

Se traileren her:

 

The Foreigner

Premiere 10. november
Jackie Chan briljerer i sin nye rolle. Foto: Filmweb

IRA tok hans familie, mens politiet så en annen vei. Nå vil han ha hevn.

Kjøp billetter til The Foreigner her.

Se traileren her:

 

Wind River

Premiere 10. november
Elizabeth Olsen og Jeremy Renner i «Wind River». Foto: Filmweb

WIND RIVER er en kald og spennende thriller der Elizabeth Olsen spiller Jane Banner, en fersk FBI-agent som kastes ut i sitt første oppdrag. En jente blir funnet død i ødemarken, hun er barbeint og langt fra nærmeste hus.
Banner får hjelp i etterforskningen av den lokale jegeren Cory Lambert (Jeremy Renner) som har sterke bånd til lokalsamfunnet og en plaget fortid.

WIND RIVER er skrevet og regissert av Taylor Sheridan. Sheridan har tidligere gjort seg bemerket med den eminente SICARIO og fjorårets HELL OR HIGH WATER som ble nominert til 4 Oscars, bl.a for Beste manus og Beste film. For WIND RIVEr vant Taylor Sheridan prisen for Beste regi under Cannes Filmfestival i mai 2017.

Kjøp billetter til Winder River her. 

Se traileren her:

https://youtu.be/zN9PDOoLAfg

Jigsaw

Premiere 10. november
Laura Vandervoort har en av rollene i denne skrekkfilmen. Foto: Filmweb

Etter en rekke drap, alle preget av kjennetegn som minner svært mye om Jigsawmorderen, innser politiet at de leter etter spøkelset av en mann som har vært død i mer enn et tiår, og involveres i et nytt spill som bare så vidt har begynt. Er John Kramer tilbake fra de døde for å minne verden på å være takknemlige for livet? Eller er dette en felle satt opp av en morder med sitt eget mønster?

18 års aldersgrense.

Kjøp billetter til Jigsaw her.

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg