Det er bare å benke seg i kinosalen og finne frem popkornet. Bruce Willis er nemlig tilbake med en skikkelig actionfilm igjen.

Krona Kino har også premiere på verdens første oljemalte film og filmen som vant Publikumsprisen ved Den Norske Filmfestivalen i Haugesund 2016.

Se hele kinoprogrammet her. 

Death Wish

Premiere 20. april. Action / Drama / Krim 1 t. 47 min. 15 år
Hmm. Hva kan denne brukes til mon tro? Foto: Filmweb

En veloppdragen far forvandles til en drapsmaskin etter at hans familie har blitt revet vekk fra hverandre gjennom voldelige handlinger.

Kirurgen Paul Kersey (Bruce Willis) opplever byens vold og kriminalitet kun innenfor sykehusets dører, helt til hans kone og datter, blir overgrepet i deres eget hjem. Paul ønsker å hevne seg på gjerningsmannen, og bringe rettferdighet. Den anonyme kriminalitetsbekjemperen skaper oppmerksomhet rundt i media, og byens befolkning lurer på om denne dødelige hevneren er en reddende engel eller en fare for menneskeheten.

Kjøp billetter til Death Wish her. 

Se traileren her:

Loving Vincent

Premiere 20. april. 1 t. 34 min. 12 år
Mirakuløs skriver The Independent. En unik kinoopplevelse venter. Foto: Filmweb

Det er den 29. juli 1890, og en skadet mann kommer haltende ned langs den lille franske byen Auvres. Han holder hendene over et ferskt skuddsår på magen. Mannen er Vincent Van Gogh – på den tid ukjent for verden, men i dag kjent som en av tidenes største kunstnere. Hans tragiske død er omgitt av mystikk og spekulasjoner. Hvem var det egentlig som skjøt?

Loving Vincent fanger på unikt vis Vincent Van Goghs kunstnerskap, liv og død ved å gi en stemme til hans brev og nytt liv til karakterene i hans maleri.

Loving Vincent er verdens første produksjon som er oljeanimert i sin helhet og har sysselsatt 150 ulike kunstnere som til sammen har vært med på å male og sette sammen filmens 65 000 bilder. Resultatet er en fargesprakende, fascinerende og rørende fortelling om skaperglede, lidenskap og fortvilelse.

Kjøp billetter til Loving Vincent her. 

Se traileren her:

The Place

Premiere 20. april. Drama / Komedie 1 t. 45 min. Tillatt for alle
Foto: Filmweb

Fra regissøren av Publikumsprisvinneren «Perfekte Fremmede»!

En mystisk mann sitter ved et kafébord og oppfyller folks største ønsker mot at de til gjengjeld utfører de merkeligste, og av og til grusomme, oppdrag. En nonne skal få tilbake troen om hun blir gravid, en gammel mann skal kureres for Alzheimer om kona planter en bombe på et offentlig sted, en jente skal bli penere om hun begår et ran på nøyaktig 100.000 euro og 5 cent.

Som i regissør Genoveses forrige film «Perfekte fremmede» fra 2016, er dette også en film hvor mange karakterers liv og skjebner flettes sammen, men her dreier handlingen mot det mørkere og mer surrealistiske. Manus er basert på den amerikanske tv-serien The Booth at the End. «Perfekte Fremmede» ble tildelt Publikumsprisen ved Den Norske Filmfestivalen i Haugesund 2016.

Kjøp billetter til The Place her. 

Se traileren her:

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg