– Kom å si hei da vel, om du ser oss!

Festivalklar gjeng. Fra venstre: Mari B. Hole, Bjørn Isaksen, Hyungjung Kim, Magnus Bjørnnes, Anniken Tangerud, Torjus Leiknes, Torbjørn Haugen. Foto: Madeleine Buttedal Stedøy

Akari og 3600.no sørger for å gi deg en forrykende dekning av Kongsberg Jazzfestival!

Vi i Akari og 3600.no ligger ikke på latsiden og tar ferie helt enda, selv om fellesferien har begynt og nordmenn over det ganske land setter snuten mot kysten, andre eksotiske reisemål eller en godt, gammeldags charter.

Før det er tid for paraplydrinker, sand mellom tærne og deilige dager i solen, er det jo Jazzfestival – en selvfølge for mange av Kongsbergs innbyggere før utfarten begynner, og roen senker seg over bergstaden for sommeren.

Fire dagers folkefest.

Arrangørene har arbeidet hardt det siste året for at Kongsberg Jazzfestival 2017, nummer 53 i rekken, skal bli en uforglemmelig opplevelse. Det kan tenkes de holder pusten for vær, logistikk og uforutsette utfordringer, mens vi alle nyter folkefesten til det fulleste.

Det myldrer av mennesker blant herlige toner, boder, forhåpentligvis stekende sol og kald drikke. Man møter gamle kjente i jazzgata, finner frem festivalantrekket, ser artister man har ventet på lenge, eller blir totalt overrasket over noe nytt – kanskje får du noen nye favorittband!

Barna er med på Barnivalen og spiser is, mens mor og far endelig har ordnet seg med dobbel barnevakt for å gå ”ut og jazze” fredag og lørdag – akkurat slik deres foreldre gjorde da de var yngre.

– Det er nostalgi, stolthet og patriotisme på én gang – og vi brenner for lokale gladsaker. Ingen uke byr vel på mer glede og stolthet enn da vi avholder en storslagen Jazzfestival i vår lille by nede ved Numedalslågen. Vi gleder oss til å ta del i folkefesten og formidle dette videre, forteller redaktør Anniken Tangerud, begeistret.

Derfor stiller selvfølgelig Akari og 3600.no med både fotografer, journalister og eget filmteam som skal sørge for å gi deg en forrykende dekning.

– Parade, konserter, arrangementer, bak kulissene, frivillige, vi skal sjekke stemningen og temperaturen i hver krik og krok. Om du skulle se en av oss ute, kom å hils på da vel!

Vi ønsker alle en fantastisk festival, finn frem patrioten i deg, slipp alle bekymringer og nyt magien som utspiller seg her og nå!

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg