Her er det om å gjøre å komme tidlig

Foto: Aase Renèe

Ny Pop-Opp-butikk med outletvarer på Vestsiden selger til lageret er tomt.

Lørdag 28. oktober klokken 10, må du nok regne med å stå litt i kø utenfor Chr. IV. des gate 16 på Vestsiden.

Da åpner nemlig Morten André Rogne (48) og hans to kolleger fra Konkurssalg og Import AS en pop-opp-butikk med alt mulig av klær og varer som selges til 50-80% rabatt.

Erfaren selger. Foto: Aase Renèe
Foto: Aase Renèe

Den 48 år gamle kremmeren har siden 1992 avviklet konkurser og videresolgt varene til sterkt rabatterte priser. Over hundre butikker har det blitt opp gjennom, så det skal ikke stå på erfaringen.

– Pop opp er noe som kommer mer og mer og det er fullt fres om dagen. Det beste med jobben min er at du aldri vet hva som dukker opp og hva og du kan få kjøpt av varer, forteller Morten ivrig til 3600.no.

Deretter går du inn i noen tomme lokaler, selger ut varene og er ferdig. Det var Aase Renèe som tipset meg om disse fine lokalene,  smiler han. 

Morten er uansett godt kjent på Vestsiden – hans bedre halvdel jobber tross alt på Mynten Apotek.

Her er det trivelig og fint, understreker han.

48-åringen og hans kolleger har de siste dagene vært travelt opptatt med å fylle butikken med varer.

Vi har holdt på en uke og vel så det. Men det har gått strålende med god hjelp fra kjente og kjære, og nå er vi klare! forklarer Morten.

Her er det noe til mange og enhver, men det går nok i mest til damene. Foto: Aase Renèe

Butikken bugner nå av tilbudsvarer og variasjonen er stor.

Det er høstvarer fra B.Young, sko fra Aldo, skjønnhetsprodukter Nip+fab og Glow blant annet, smoothies, dunjakker fra Ljungberg, smykker fra for eksempel Vågå, og noe interiør, røper Morten ivrig.

og vi selger til lageret er tomt. Her er det viktig å være først ute. 

Hvordan er pulsen?

Det er alltid spennende å åpne nye butikker. Vi har en litt annen sjanger enn den vi hadde på Stortorvet i fjor og det har vært mange nysgjerrige kunder innom allerede, så på en skala fra en til ti, er den ti pluss, avslutter Morten.

 

3600.no

Se alle innlegg