På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 9 boliger som er til salgs akkurat nå:

Tislegård. Lys og koselig 3-roms med sentral beliggenhet og nærhet til skole og barnehage. Mye inkludert i felleskostnadene.

Rekkehuset er gjennomgående og går over 2 plan med inngang i første etasje. Leiligheten fremstår som lys og koselig med moderne fargevalg. Det er gjort flere moderniseringer i nyere tid, blant annet er vinduer og dører byttet, og badet er pusset opp, med gulvvarme og fliser, nyere innredning mm. Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig boområde, ikke langt fra Tislegård Ungdomskole. Leiligheten har medfølgende garasjeplass i en kjedet garasje. I tillegg til de to soverommene har leiligheten en innvendig romslig bod som egner seg godt for oppbevaring av diverse klær, sko, og annet utstyr.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Rigelsbakken. Pent beliggende enebolig

Eiendommen ligger solrikt og fint til med fin utsikt, i et eldre etablert boligområde på Rigelsbakken. Her er det gangavstand til barnehage, skoler, butikk, Teknologiparken og til bysentrum.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Jondalen. Modernisert familiebolig | 2 bad | 3 soverom | garasje-/hobbyrom | kort vei til barneskolen | Lyst og innbydende.

Modernisert og oppgradert familiebolig med 3 soverom, grensende til friområder. Mulighet for å flytte rett inn. Boligen ligger i landlige bo-omgivelser med flott natur i umiddelbar nærhet. Isolert garasje- og hobbyrom, 2 bad og en fin terrasse. Hele boligen (minus ett soverom) er oppusset/renovert og fremstår i dag som tidsriktig, lys og koselig. Perfekt for nyetablerte med små barn. Kort vei til både by og flotte fjellområder.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Komnes. Enebolig med stor og solrik tomt på over 4 mål, beliggende i naturskjønne omgivelser.

Velkommen til Komnesveien 440 – En eldre enebolig med stor og solrik tomt, beliggende i naturskjønne omgivelser mellom Efteløt og Hvittingfoss sentrum.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Steglet. Lys og pen 3-roms i 2.etg. med flott balkong.

Velkommen til Sandsværveien 182! Lys og pen andelsleilighet i 2.etg. som inneholder gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. Leiligheten ligger i et etablert og boligområde på Sandsværveien. Kort vei til Teknologiparken, dagligvare, skole, barnehage og busstopp. Nærhet til marka.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Madsebakken. Stor enebolig med usjenert og flott hage.

Velkommen til Kløversvingen 11. Innholdsrik enebolig over to plan. Eiendommen ligger flott til i et eldre, etablert og populært boligområde på Madsebakken. Nærhet til skog og friområder, gang- og sykkelstier. Kort vei til skole, barnehage, matvarebutikk, bussforbindelse til byen og TimeEkspressen med bussforbindelser retning Oslo/Gardermoen. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Raumyr. Flott bolig med 2 bad beliggende i attraktive omgivelser på Raumyr med gangavstand til bysentrum.

Velkommen til Tollumløkka 13b! Boligen er en del av et tun bestående av 13 boliger med felleshuset Blinken som et felles sosialt tilholdssted. Sameiet har fokus på godt naboskap, hvor fellesskapet, sosial omgang og det å hjelpe hverandre står meget sentralt.

Eiendommen ligger solrikt og flott til i et meget attraktivt boligområde på Raumyr. Kort vei til skole, barnehage, fotballbane, skog og friområder. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

HENCKELTUNET VEST. Moderne og solrike 2- og 4-mannsboliger på Gamlegrendåsen Nord. Nær naturen og sentrum i et nytt og flott borettslag.

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet Vest får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet Vest inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet Vest byr på 20 boliger fordelt på 4 bygninger med 2-mannsboliger, og 3 bygninger med 4-mannsboliger. Boligene er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd og mulighet for individuell nedbetaling av felleslånet. Uteområdet i borettslaget kommer med flotte grøntarealer med ferdigplen, kantstein, plantede frukttrær og to flotte lekeplasser.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg sentrum. Nymalt, lys og fin leilighet med 2 soverom og garasjeplass. Attraktiv beliggenhet nær buss-og togstasjon.

En lys og fin selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i Kongsberg sentrum. Leiligheten har nymalte overflater i alle rom bortsett fra på bad som har fliser, 2 soverom, heis og parkeringsplass i felles kjeller, samt bod både inne i leiligheten og i parkeringskjelleren.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg