På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 9 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen Nord – Nyere bolig over to plan med carport.

Delikat bolig over to plan  i meget attraktive omgivelser på et nyere boligfelt på Gamlegrendåsen Nord. Her bor man i barnevennlige omgivelser, og har det meste i nærheten. Det er gangavstand til bl.a. skole, barnehage, offentlig transport, sentrum og Teknologiparken. Det er kort vei til fine turområder.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Tiltalende enebolig med god planløsning i barnevennlig strøk

Eiendommen består av en enebolig og en frittstående garasje. Boligen er oppført i 1973 og fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Badet ble renovert/pusset opp i 2010. Det ble satt inn ny kjøkkeninnredning i 2005, innredningen ble malt i 2013. Taket ble tekket om med ny takstein i 2003. Boligen inneholder: 1. etasje: bad, kjøkken, stue, 3 soverom, gang, vindfang og trapperom. Kjeller: vaskerom, kjellerstue, hall, gang, allrom, og 3 boder. I tillegg er det en frittstående garasje som er praktisk innredet.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Attraktiv halvpart av tomannsbolig med gode solforhold og barnevennlig beliggenhet

Eiendommen er en del av en vertikaldelt tomannsbolig over to plan, beliggende i populære omgivelser på Gamlegrendåsen. Her bor man solrikt og fint, med gangavstand til flotte turområder og lysløype. Boligområdet er etablert, rolig og barnevennlig.

Boligen ble oppført i 1979, men er godt vedlikeholdt, og har gjennomgått omfattende oppussing i senere år. Blant annet har bad, kjøkken, vaskerom, stue og soverom gjennomgått oppussing/utskiftning. I 1. etasje er det gang, bod, vaskerom, stue/spisestue og kjøkken, mens det i 2. etasje er gang, bad og tre soverom. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasseplatting på ca. 16 m2, og det er en platting på ca. 10 m2 foran inngangen. En bod på 5,4 m2 ved siden av inngangen og en bod på 3,9 m2 på siden av terrassen medfølger også. Parkering i garasje.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Tiltalende og moderne 3-roms midt i sentrum, med heis, garasjeplass, sportsbod og stor terrasse

Tiltalende og moderne 3-roms toppleilighet midt i Kongsberg sentrum. Leiligheten er gjennomgående og holder god standard. Fantastisk utsikt, ca. 10 kvm terrasse, egen garasjeplass, romslig sportsbod, åpen stue/-kjøkkenløsning, kjøkkenøy, balansert ventilasjon, integrerte hvitevarer, induksjon platetopp, steamdusj, flotte fellesområder, umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Pen 3-roms selveierleilighet med terrasse og hage. Carport i felles garasjeanlegg.

Boligen ligger i et nytt og populært boligområder på Skavanger med nærhet til dagligvare, treningssenter, barnehage, skole, skog og friområder. Pen leilighet i 1. etasje med to terrasser og egen hage. Leiligheten har alt på ett plan og inneholder blant annet pent, flislagt bad, åpen kjøkken- og stueløsning samt to soverom. Vannbåren varme i gulv med flere termostater. Tilhørende leiligheten følger også carport i felles garasjeanlegg samt utebod.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Meget pen arkitekttegnet enebolig med gangavstand til sentrum og umiddelbar nærhet til barneskole.

Velkommen til Raumyrveien 3, en innholdsrik og solrikt beliggende enebolig med kort avstand til Kongsberg sentrum med alle byens fasiliteter. Umiddelbar nærhet til Raumyr barneskole med noen få minutters gange. Barnehage og skog- og friareal med flotte turmuligheter også i nærområde.

Boligen er bygget over 2 plan og inneholder bl.a. 2 flotte flislagte bad, separat vaskerom, 2 stuer og 3 soverom. Et lite kontor i tillegg. Flott kjøkken med alt av integrerte hvitevarer samt fin og solrik uteplass med delvis takoverbygg. Stenlagt innkjørsel med garasjeplass. Separat hagebod.

Boligen er tegnet av siv. arkitekt MNAL Marit Fåsetbru, og den er generelt renovert og bygget på med ny 2. etasje fra 2009 til 2011. God standard på innredning og utstyr.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Modernisert og sentralt beliggende 3-roms leilighet på Myhrløkka med overbygd terrasse.

Oppusset 3-roms leilighet på Myhrløkka med egen garasjeplass, overbygd terrasse og arealeffektiv romløsning. Sentral beliggenhet og nærhet til alle byens fasiliteter.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

SKAVANGER – Pen 2-roms leilighet med terrasse. Pusset opp i nyere tid.

Pen leilighet på Skavanger ca 3 km utenfor Kongsberg sentrum. Leiligheten inneholder gang med skyvedørsgarderobe, bad, stue med utgang til terrasse, kjøkken og soverom med stor skyvedørsgarderobe.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Sentrumsnær enebolig over 2 plan med dobbelgarasje og fin beliggenhet.

Enebolig med kjeller, dobbelgarasje (1990) og beleggningsstein, pent beliggende i et etablert boligfelt i Hvittingfoss. Det er ca. 2 km til sentrum med butikker og bensinstasjon. Til skole og barnehage er det ca. 2,5 km. Gode solforhold.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg