På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 9 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen – Lys og tiltalende endeleilighet

I solrike og attraktive omgivelser på Gamlegrendåsen finner du denne attraktive endeleiligheten. Området er etablert og rolig, med dagligvare, offentlig transport, skole, barnehager og fine turområder rett i nærheten. Det er heller ikke lang vei til sentrum og teknologiparken, og for å komme seg dit kan man gjerne benytte gang- og sykkelvei..

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Tiltalende 3-roms

I attraktive og solrike omgivelser på Gamlegrendåsen finner du denne 3-roms leiligheten på bakkeplan med koselige uteplasser og garasje. Gaten er rolig og barnevennlig, og det er direkte adkomst til skogen og lysløypa, som er et populært oppholdssted både sommer og vinter. Det er kort vei til barnehage, skole, busstopp og dagligvare, samt sykkelsti til Teknologiparken og begge sider av sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Svært innholdsrik familiebolig

Med den helt riktige beliggenheten, masse sol, utsikt uten innsyn og turmuligheter sommer som vinter, finner du denne svært innholdsrike eneboligen som bør tilfredsstille dine krav om boligkomfort. Her har du en sjelden sjanse til å bo i et område med det hele, kort skole- og barnehagevei, nærhet til butikk, bussholdeplass, lysløype- og turstisystem.
Eiendommen grenser til friareal. Bomiljøet rundt huset er stille og svært barnevennlig.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skavangerskogen – Enebolig med meget høy standard

I Skavangerskogen finner du denne lekre eneboligen med meget høy standard, to stuer, to bad og fire soverom med alt på én flate. Eneboligen har en parkmessig opparbeidet tomt og grenser til friareal. Nærhet til stisystem langs Lågen. Eiendommen har en sentralt beliggenhet i Skavangerskogen med ca. 2 km til Kongsberg sentrum. Et meget rolig, trygt og barnevennlig område med gangavstand til sentrum, gangsti langs Lågen ca. 100 meter fra boligen, ellers sykkelsti langs Numedalsveien. Kort vei til skoler, barnehager og kolonialbutikk, KIWI Numedalsveien. Fin utsikt fra boligen mot tennisbaner ved Kongsberghallen, samt omkringliggende områder. Boligens uteområder ligger sørvestvendt med gode solforhold.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentralt – Attraktiv enebolig med stor tomt.

Svært sentralt, i nærheten av KIS, finner du denne flotte eneboligen beliggende i et meget stille og barnevennlig boområde, med gangavstand til sentrum. Eiendommen er bebygd med en enebolig som strekker seg over 2 etasjer og dobbelgarasje med isolert bod.
Boligens opprinnelse er fra i 1920, og er totalrenovert innvendig i 2008. Her er det kort avstand til skole, barnehage, Kompetansesenteret, og til skog/friareal. Meget gode solforhold.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skavanger – Nyere 3-roms selveierleilighet.

Bildet er tatt fra en tilsvarende leilighet.

Eiendommen ligger fint til i et nytt lite boligfelt i et eldre og etablert boligområde på Skavanger i Kongsberg. Det er kort vei til Skavanger barnehage, skole, idrettshall og matvarebutikk. Gang og sykkelstier til sentrum. Nærhet til skog og friområder. Gode bussforbindelser til sentrum med tog og Timeekspressen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg Bruk -Strøken 3-roms selveierleilighet.

Her kan du flytte rett inn! Flott og tilnærmet ny eierleilighet med fin og solrik uteplass. Leiligheten er strøken og uten noe form for slitasje. Fin utsikt mot Lågen som ligger i nærheten av leiligheten. Leiligheten ligger syd/nordvendt og fint til, med bra utsikt, i et nytt boligområde ved tidligere Kongsberg Bruk. Kort avstand til Lågen, buss-stopp, og til dagligvare. Gang/sykkelvei til skole, barnehage og til sentrum. Fin tursti langs Lågen som leder mot sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg Bruk – Leilighet over to plan med 3 soverom.

I et nyere boligfelt på Skavanger blant et ellers eldre og godt etablert boligområde på Skavangerskogen, finner du denne 5-roms endeleiligheten som ligger fint til i 2. etasje og strekker seg over 2 plan. Leiligheten er en endeleilighet uten nabobebyggelse som sperrer
utsikten fra loftstue. Det er kort vei til barnehage, skole, idrettshall og matvarebutikk. Gang og sykkelstier til sentrum og Krona. Kongsberg knutepunkt kan tilby gode tog- og bussforbindelser til blant annet Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lindbojordet  – Pen andelsleilighet med fin utsikt

På Lindbojordet, i et eldre etablert boligområde med lavblokker, rekkehus og
eneboliger finner du denne pene andelsleiligheten som ligger syd/østvendt til i 3. etasje, og har fin utsikt. Her er det kort avstand til skog/friareal, buss-stopp, barnehave og barneskole. Gang/sykkelvei til dagligvare og til sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg