På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 8 boliger som er til salgs akkurat nå:

Formerløkka – Strøken, tilnærmet ny 3 – roms. Flott utsikt.

Flott, tilnærmet ny leilighet: stue med utgang til ca 14 kvm veranda, kjøkken, 2 soverom, bad, gang og bod. Leiligheten ligger solrikt og fint til, i nytt og populært boligområde på Gamlegrendåsen nord. Umiddelbar nærhet til skog og friområder med turstier og skiløyper. Kort vei til skole, barnehage og butikk. Bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Riegelsbakken – Tiltalende 1/2 part av v. delt tomannsbolig med carport og koselig hage

Flott halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over to plan. Innholdsrik bolig med god planløsning. Boligen ligger i et forholdsvis nytt boligområde på Riegelsbakken. Nærhet til Teknologiparken, alle vestsidens fasiliteter og et flott turterreng. Barnehage, skole, dagligvare og offentlig transport ligger også innen kort avstand. For de med interesse for vinteridrett, ligger Kongsberg Skisenter med alpinbakker og lysløype få minutter unna.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skavanger – Nytt og tiltalende enderekkehus med 3 soverom og 2 flislagte bad. Barnevennlig beliggehet.

Boligen ble oppført i 2018, og er helt ny. Den er bygget i tidsriktige materialer og gir et tiltalende inntrykk. Rekkehuset har en fin beliggenhet på barnevennlige Skavanger. Her har man det meste i nærheten – som skole, barnehage, treningssenter, Kongsberghallen, dagligvare og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei langs gang- og sykkelstien inn til sentrum, der man finner alle øvrige fasiliteter. Er man glad i turer i skog og mark, er det også muligheter for dette innen kort avstand.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Jonsekollen – Enebolig med høy standard og fantastisk utsikt over byen Kort avstand til byens fasiliteter

Romslig enebolig med fantastisk utsikt over Kongsberg by. Solrik terrasse og stor tomt.
Gangavstand til sentrum og alle fasiliteter. Eiendommen ligger fint til med flott utsikt over byen i et etablert og attraktivt boligområde. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud. Området er et av Kongsbergs mest populære boligområde og ligger på «solsida» av byen, ca. 1 km. fra sentrum. Her er det ypperlige turområder sommer som vinter med lysløyper, fine skogsområder med flere idylliske tjern, akebakker m.m.
Diverse barnehager i området samt barneskole. Fine aktivitetsmuligheter for barn med idrettslag, fotball- og basketbaner o.l.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg Bruk – Flott endeleilighet med stor solrik terrasse og elveutsikt – Garasjeplass – Enkel adkomst

Fin selveierleilighet med utsikt over Lågen. Leiligheten ligger på enden av rekka, og har en stor terrasse med utsikt og sol. God standard på innredning og utstyr. Leiligheten ligger øst/vestvendt og fint til i et nytt boligområde ved tidligere Kongsberg Bruk. Kort avstand til Lågen, buss-stopp, og til dagligvare. Gang/sykkelvei til skole, barnehave og til sentrum. Fin utsikt mot Lågen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Stertebakke – Pen og innflytningsklar 2-roms leilighet i 2. etasje med balkong og garasjeplass.

Velkommen til en innflytningsklar 2-roms leilighet beliggende i 2. etasje med flott utsikt og gode solforhold. Tilhørende bodplass og garasjeplass i kjeller. Nærhet til dagligvarebutikk og bussholdeplass. Stertebakke – Populært område som er etablert og solrikt med gangavstand til sentrum. Kort avstand til dagligvare, buss-stopp, barnehave, skole, og til skog/friareal.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Hvittingfoss – Enebolig i landlige omgivelser med verksted/garasje.

Enebolig fra 1954, like utenfor Hvittingfoss sentrum. I landlige omgivelser ligger eneboligen fint til innerst i en blindvei. Verksted/garasje fra 1985 til glede for de med interesse for bil/motorsykler ol. Boligen har også en koselig platting på ca 25 kvm. Boligen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til, i landlige omgivelser. Kort vei til Hvittingfoss sentrum.

Området ligger ca. 34 km. sydover fra Kongsberg sentrum. Det er kort kjørevei til E-18 med gode tilkomstmuligheter til vestfoldbyene samt Oslo. Hvittingfoss innehar blant annet barne- og ungdomskole, div. barnehager, matvarebutikker, treningssenter, idrettsplass med div. aktiviteter, apotek m.m.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Særpreget enebolig med meget bra beliggenhet, nær sentrum. Solrikt beliggende nær sentrum, Teknologiparkenskole/barnehave.

Eldre særpreget enebolig, som dels er fornyet i de senere år. Rom i 1. etasje ble generelt pusset opp i 2007/08. I 2016 ble vinterhave med veranda over oppført. Samtidig ble bygningen etterisolert og kledd om, og alle vinduer, ytterdør og terrassedører ble skiftet. Eiendommen ligger sydvendt og fint til, i et eldre, etablert og rolig boligstrøk, med kort avstand til sentrum/Vestsida, Teknologiparken, skole, barnehave og til buss-stopp.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg