På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 8 boliger og 40 tomter som er til salgs akkurat nå:

SKALSTADLUND – Nyere, flott enebolig

Flott enebolig fra 2016 over to etasjer. Boligen inneholder blant annet tre soverom, to bad, vaskerom, to stuer og stort, lyst kjøkken og spisestue. Pent opparbeidet utearealer med stor terrasse utenfor kjøkken/spisestue og hage innrammet av kantstein og tujahekk.
Plass til dobbelgarasje på eiendommen. Eiendommen ligger på Skalstadlund ca. 5 km syd for Kongsberg sentrum. Kort vei til Arsenalet, Teknologiparken, skole, barnehage, skog/friområder og idrettsanlegg. Bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Ullandløkka – Nyoppført endeleilighet med solrik og romslig terrasse

Helt ny og ubebodd selveierleilighet med sentrumsnær og solrik beliggenhet. Her kan du flytte rett inn og være den første til å bo. Integrerte hvitevarer, vannbåren gulvvarme, walk in closet og LED-spoter i tak er bare noen stikkord for noe av hva leiligheten inneholder. Solrik og romslig terrasse på 23 kvm. Garasjeplass i kjeller. Heis. Eiendommen/leiligheten ligger sydvendt og solrikt til, i et eldre, etablert og attraktivt boligstrøk nær
sentrum. Kort avstand til sentrum, forretninger, buss-stopp og til jernbanestasjon.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Moderne enebolig over to plan

Velkommen til Blåbærtoppen. Enebolig beliggende i solrikt og barnevennlig boområde. Området ligger høyt og fritt, og grenser til lysløype med flotte turmuligheter sommer som vinter. Eiendommen ligger solrikt og fint til i et populært boligområde på Gamlegrendåsen syd. Boligområdet grenser mot skog og friområder med turstier og lysløype. Kort vei til skole, barnehage og butikk. Bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Steglet – 4-roms leilighet i 2. etasje med nyere kjøkken

Arealeffektiv 4-roms leilighet i 2. etasje med moderne farger, nyere flislagt bad og nyere kjøkken. Boligen fremstår pen og kan flyttes rett inn i! Gangavstand til Krona og Kongsberg Teknologipark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Tiltalende 2-roms leilighet med fantastisk utsikt

Leiligheten ligger fint til, i et nytt og attraktivt boligområde på Gamlegrendåsen syd. Det er kort vei til butikk, barnehage og barneskole. Nærhet til skog og friområder med lysløype og turstier. Bussforbindelse til byen. Leiligheten ligger sentralt til i forhold til Teknologiparken, via sykkel- og gang-bru.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Moane – Innholdsrik bolig på stor tomt med 3 garasjeplasser

Eiendommen består av en enebolig over 2 plan og et frittstående uthus/garasje. Boligen ligger idyllisk til på Moane, i et område med boliger og lettere industri, samt bilforretninger. Eiendommen grenser ut mot eksisterende E-134 som skal legges om i nær fremtid. Kort avstand til barnehage, dagligvareforretning, skog og friområder. Gang/sykkelvei til byen

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg sentrum – Lys og pen leilighet med attraktiv beliggenhet

Leilighet i 3. etasje, med alt på ett plan. Den består av gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken, spisestue (godkjent som soverom), bod og to soverom. Leiligheten har en svært sentral beliggenhet. Her har man alle fasiliteter som dagligvare, forretninger, restauranter og kino. Det er kort avstand til både skoler og barnehage, og kun et par minutters gåtur til Stortorvet kjøpesenter. Ønsker man seg ut på søndagstur, ligger Magasinparken og en rekke koselige smågater like i nærheten. Kongsberg knutepunkt ligger rett ved, og derfra kan man raskt ta seg med tog eller buss til både Drammen/Oslo, Telemark eller Sørlandet.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lampeland øst – Høystandard og solrike tomter i et nytt boligfelt med flotte utsiktsforhold

40 høystandard tomter kommer for salg i et helt nytt boligfelt på Lampeland øst. Feltet er meget solrikt beliggende mot vest, og de fleste tomtene vil få flotte utsiktsforhold mot blant annet Blefjell. Området vil få en høy standard med en fremtidsrettet miljøprofil med blant annet LED gatelys, nedgravde miljøstasjoner, flere grøntområder og opphøyet fortau gjennom hele boligfeltet.

Salgstart vil være på LampelandMarken 2018. Velkommen skal du være!

Se flere bilder og les mer om tomtene her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg