På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Sentrumsnært – Meget pen og tiltalende endeleilighet.

Pen og tiltalende endeleilighet med solrik terrasse, garasjeplass og heis. Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til, i et eldre, etablert og attraktivt boligstrøk nær sentrum. Kort avstand til forretninger, buss-stopp (Timekspressen) ,jernbane og Kompetansesenteret (høgskolen).

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Enebolig over to plan med 3 soverom og 2 stuer.

Velkommen til Kemner Ruuds vei 1. Enebolig over to plan med gangavstand til Kongsberg sentrum og flott utsikt over bysentrum. Området er et av Kongsbergs mest populære boligområde og ligger på «solsida» av byen, ca. 3 km. fra sentrum. Her er det ypperlige turområder sommer som vinter med lysløyper, fine skogsområder med flere idylliske tjern, akebakker m.m. Diverse barnehager i området samt barneskole. Fine aktivitetsmuligheter for barn med idrettslag, fotball- og basketbaner o.l.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Frydenbergåsen – Ny herskapelig enebolig med gjennomgående høy standard og dobbelgarasje

Det perfekte valget for deg som vil bo herskapelig – Velkommen til visning! Eiendommen ligger solrikt til, i et nytt attraktivt boligområde på Frydenbergåsen. Gang- og sykkelvei til barnehave og barneskole. Kort avstand til buss-stopp, og til skog- og friareal, samt til Kjennerudvannet med gode bademuligheter.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Vertikaldelt tomannsbolig med 2 (3) soverom, nyere bad/vaskerom og garasje.

Velkommen til Røkkums vei 12 B! Innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med nyere bad/vaskerom, 2 soverom, stort kontor som idag brukes som soverom 3, stor stue og uteeplass. Området er et av Kongsbergs mest populære boligområde og ligger på «solsida» av byen, ca. 4 km. fra sentrum. Her er det ypperlige turområder sommer som vinter med lysløyper, fine skogsområder med flere idylliske tjern, akebakker m.m. Diverse barnehager i området samt barneskole. Fine aktivitetsmuligheter for barn med idrettslag, fotball- og basketbaner o.l.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Riegelsbakken – Tiltalende 1/2 part av v. delt tomannsbolig med carport og koselig hage

Flott halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over to plan. Boligen ligger i et forholdsvis nytt boligområde på Riegelsbakken. Nærhet til Teknologiparken, alle vestsidens fasiliteter og et flott turterreng. Barnehage, skole, dagligvare og offentlig transport ligger også innen kort avstand. For de med interesse for vinteridrett, ligger Kongsberg Skisenter med alpinbakker og lysløype få minutter unna.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Koselig enebolig. Sentralt, i landlige omgivelser.

Landlig beliggende enebolig, som inneholder: 1. etasje: bad, kjøkken gang, stue og bod. 2. etasje: stue, 3 soverom og bod. Det er innredet snekkerverksted i kjelleren. I tillegg står det et uthus på ca 17 kvm på eiendommen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Innholdsrik enebolig solrikt beliggende i et attraktivt boligområde på Madsebakken.

Eldre særpreget enebolig, som dels er fornyet i de senere år. Rom i 1. etasje ble generelt pusset opp i 2007/08. I 2016 ble vinterhave med veranda over oppført. Samtidig ble bygningen etterisolert og kledd om, og alle vinduer, ytterdør og terrassedører ble skiftet. Eiendommen ligger sydvendt og fint til, i et eldre, etablert og rolig boligstrøk, med kort avstand til sentrum/Vestsida, Teknologiparken, skole, barnehave og til buss-stopp.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg