På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

HENCKELTUNET VEST. Moderne og solrike 2- og 4-mannsboliger på Gamlegrendåsen Nord. Nær naturen og sentrum i et nytt og flott borettslag.

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet Vest får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet Vest inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet Vest byr på 20 boliger fordelt på 4 bygninger med 2-mannsboliger, og 3 bygninger med 4-mannsboliger. Boligene er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd og mulighet for individuell nedbetaling av felleslånet. Uteområdet i borettslaget kommer med flotte grøntarealer med ferdigplen, kantstein, plantede frukttrær og to flotte lekeplasser.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Passebekk. «Langrind»: Idyllisk småbruk beliggende i landlige og fine omgivelser godt egnet til hestehold

Eiendommen er bestående av et våningshus, bryggerhus, låve/driftsbygning, stall og garasje. «Langrind» er et småbruk som ligger ovenfor Passebekk, langs veien opp til Skrim/Omholtfjell. Avstanden til Kongsberg by er cirka 25 kilometer, og småbruket ligger for seg selv med utsikt mot øst. Det drives aktivt med hester på gården, og eiendommen har en stall med 8 bokser. Jorda og del av skogen brukes til beite og gressproduksjon. Dette er det perfekte småbruket for deg som vil ha det romslig rundt deg og oppleve fred og idyll i landlige omgivelser. Velkommen til småbruket «Langrind».

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Gamlegrendåsen. Innholdsrik enebolig med hybelleilighet i kjeller. Boligen ligger i et attraktivt område.

Innholdsrik enebolig over tre plan med hybelleilighet i del av kjeller. Boligen ligger solrikt til i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Gamlegrendåsen. Her har man kort vei til både barnehage og skole, samt nærhet til flotte turområder som blant annet lysløype.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Risteigen/Skinnarberga. Modernisert og arealeffektiv 2-roms leilighet med populær og solrik beliggenhet. Gangavstand til sentrum!

Sophus Lies vei ligger i rolige omgivelser på Risteigen/Skinnarberga med kort vei til det meste! Kongsbergby er i stadig utvikling og på «vestsiden» ligger Krona kunnskaps- og kulturpark. Her finner du bla. Høgskolen i Buskerud (HiBu), Kongsberg Norsksenter, Musikkteater, kino og bibliotek. En spasertur unna sentrum med alle øvrige fasiliteter. Det er også kort avstand til busstopp med bussforbindelser til både Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Gamlegrendåsen syd. Enebolig med gjennomgående god standard, to bad, påkostet kjøkken, dobbelgarasje og gode solforhold.

Meget pen bolig oppført i 2008. Boligen fremstår som forholdsvis ny og godt vedlikeholdt. Boligen har to pene flislagte bad, romslig og innbydende kjøkken med alt av integrerte hvitevarer, stor stue, 4(5) soverom og stor loftstue. Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til i et etablert og attraktivt boligområde på Gamlegrendåsen syd med kort avstand til barnehage, buss-stopp, skog- og friareal. Ny Kiwi dagligvareforretning i nærområdet

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Gamlegrendåsen Nord. Oppussingssobjekt med stort potensiale | Sol og utsikt | Blindvei | Barnevennlig | Sentrumsnært | Populær beliggenhet

Velkommen til Gamlegrendåsveien 41, et meget spennende moderniseringsobjekt med mange forskjellige muligheter. Eiendommen består i dag av et hovedhus, et stabbur, og en eldre dobbel garasje med tilhørende bod/verksted. En bolig som potensielt kan dekke mange ulike behov, men som det også må påregnes å gjøres en del med. Boligen går over 3 plan, og ligger på en fantastisk utsiktstomt i et svært populært boligområde nære Kongsberg sentrum. Solrik beliggenhet på en usjenert høyde på den gamle delen av Gamlegrendåsen Nord, ovenfor Kapermoen. Videre har boligen flott utsikt til Funkelia og til bysentrum. Kort vei til skoler og barnehager. Usjenert hage, barnevennlige omgivelser. En spennende bolig med mange muligheter!

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Bævergrenda. Enebolig med landlig og sentral beliggenhet i Bævergrenda. Visning 12/6. Nærhet til skog- og lysløype.

Boligen ligger fint til med stor tomt som grenser til fine skog- og turområder. Flott utsikt mot Lågen og rolig boområde med nærhet til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg