På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 5 boliger som er til salgs akkurat nå:

HENCKELTUNET VEST. Moderne og solrike 2- og 4-mannsboliger på Gamlegrendåsen Nord. Nær naturen og sentrum i et nytt og flott borettslag.

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet Vest får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet Vest inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet Vest byr på 20 boliger fordelt på 4 bygninger med 2-mannsboliger, og 3 bygninger med 4-mannsboliger. Boligene er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd og mulighet for individuell nedbetaling av felleslånet. Uteområdet i borettslaget kommer med flotte grøntarealer med ferdigplen, kantstein, plantede frukttrær og to flotte lekeplasser.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Meheia. Sjarmerende og spennende eiendom på stor tomt i landlige omgivelser med flere småhus og garasje.

Eiendommen ligger landlig og fint til i en blindvei. Eneboligen er bygget på i flere omganger og har en litt annerledes planløsning, noe som gjør at boligen skiller seg ut på en god måte. Det er også flere eldre, småhus på tomten som er satt der i senere tid, dette gjør at tomten har en fin «småbruks-sjarm» over seg. Eiendommen ligger landlig til på Meheia i Kongsberg ca 15 km fra Kongsberg sentrum. Barnehage, barneskole og ungdomsskole ligger på Kongsgårdmoen ca 11 km unna. Kongsberg by er i stadig utvikling og på «vestsiden» ligger Krona kunnskaps- og kulturpark. Her finner du bla. HiBu, Musikkteater, kino og bibliotek. I sentrum finner du kjøpesenteret Stortorvet, flere hyggelige restauranter. Bussforbindelse til Notodden, Drammen og Oslo ligger rett ved avkjøring fra hovedvei.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skollenborg. Velholdt enebolig beliggende landlig til ved Brønstadveien.

Eiendommen ligger åpent og fint til med flott utsikt over Hedenstad og Skollenborg.
Boligen ligger cirka 7 – 8 km syd for Kongsberg sentrum. Området har spredt bolig- og landbruksbebyggelse. Her har man kort vei til butikk, skole og barnehage samt nærhet til skog- og friområder.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg sentrum. Fin selveierleilighet med sentral beliggenhet og kort avstand til alle sentrums fasiliteter.

En lys og fin leilighet med blant annet stort kjøkken, stue med utgang til balkong, soverom med plass til dobbeltseng og pent bad. I kjeller er det én garasjeplass samt meget god lagringsplass. Leiligheten ligger sentralt til i Kongsberg med kort avstand til alle sentrums fasiliteter som Stortorvet kjøpersenter, matbutikk, kaféer og spisesteder samt Kongsberg knutepunkt. Det er også gangavstand til både Krona og Kongsberg Teknologipark.

Velkommen til Tillischbakken 4C!

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Steglet. Modernisert og romslig 3-roms med fin utsikt, samt nyere bad og kjøkken. Perfekt for par eller nyetablerte. Stor balkong.

Leiligheten ligger på Steglet, ikke langt utenfor Kongsberg sentrum og Næringsparken. Gangavstand til dagligvare og kollektivtransport. Leiligheten ligger i første etasje (over underetasjen) og har enkel trappefriadkomst fra bakkeplan. Leiligheten er på 69 kvm. og byr på 2 soverom, nytt bad/vaskerom (2018), nyere kjøkken (2017) med plass til spisestue, stue, gang og en romslig og overbygd terrasse.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg