På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Doppesvingen. Tiltalende 3-roms selveierleilighet på bakkeplan med carport.

Velkommen til Doppesvingen 28! Lys og pen selveierleilighet på bakkeplan som inneholder gang, bad, bod, stue, kjøkken og 2 soverom. I tillegg har leiligheten utvendig bod i fellesrekke og carport i fellesbygg.

Eiendommen ligger i Doppesvingen, et etablert og attraktivt boligområde rett nord for Kongsberg sentrum. Kort vei til skole, barnehage, skog og friområder. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Gamlegrendåsen. Stor 4-roms leilighet med attraktiv beliggenhet, fin utsikt og gode solforhold.

Velkommen til Sølvberget! Leiligheten ligger i populære Størens vei – en hyggelig gate med leiligheter beliggende i solrike omgivelser på Gamlegrendåsen syd. Fra gaten er det direkte adkomst til lysløypa og fine turområder både sommer og vinter.

Leiligheten ble oppført i 2005, og fremstår lys og fin. Den ligger i 1. etasje i et bygg med leiligheter også i underetasjen, og er dermed trappeløs med inngang fra bakkeplan.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Gamlegrendåsen. Stor og flott enebolig med 5 soverom. Attraktiv og barnevennlig beliggenhet nær flotte turområder.

Velkommen til Münsters vei 32 – en stor enebolig med attraktiv beliggenhet. Her bor man i fine og barnevennlige omgivelser med nærhet til skole og barnehage. Skog og friområder med gode turmuligheter og lysløype er rett i nærheten, samtidig som det er gang-/sykkelsti ned til Teknologiparken og sentrum.

Eiendommen består av en enebolig over tre plan og en frittstående garasje.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Madsebakken. Moderne og tiltalende enebolig med barnevennlig beliggenhet.

Velkommen til Sigrid Ullebergs vei 3 – en nyere og moderne enebolig. Her bor man i fine og barnevennlige omgivelser med nærhet til skole og barnehage. Skog og friområder med gode turmuligheter er rett i nærheten, samtidig som man bor i gangavstand til sentrums fasiliteter.
Boligen er forholdsvis ny, og fremstår i god stand. Den har et moderne preg og en planløsning som kan passe både barnefamilier og par.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Gamlegrendåsen. Flott 3-roms (selveier) med gode sol- og utsiktsforhold – Garasje – God standard.

Lys og pen 3-roms fra 2005 med flott utsikt. Beliggende solrikt til, i et barnevennlig boligområde på Gamlegrendåsen syd.

Umiddelbar nærhet til flotte turområder året rundt.

Garasje med plass til 1 bil medfølger, samt 1 utebod og gode lagringsmuligheter på loft.

Velkommen til Sølvberget!

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Steglet. Stor 3(4)-roms toppleilighet med garasjeplass nær Teknologiparken.

Toppleilighet opprinnelig med 3 soverom som enkelt kan tilbakeføres. Leiligheten ligger på Steglet med gangavstand til Teknologiparken. Kort vei også til skole, barnehage og
matvareforretning. Bussforbindelse til byen. Nærhet til skog og friområder.

Plass i parkeringshus følger leiligheten ved salg i følge borettslaget. Stor fin balkong.

Velkommen til Kvartsgangen 1.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Kongsberg sentrum/Wergelandsvei. 2-roms selveierleilighet med garasje nær sentrum. Behov for modernisering.

2-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet.
Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og byr på flott utsikt og gode solforhold. Gangavstand til sentrum med dets fasiliteter og Kongsberg Teknologipark. Området er stille og rolig, og byr på gode solforhold.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg